fbpx Atelier de scriere eficienta in afaceri | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Atelier de scriere eficienta in afaceri

Trainer
Categorie
Dezvoltare Personala
Tip eveniment
Atelier
Curs In House
Data si locatie
Cere program personalizat:

Atelierul de scriere eficientă te înzestrează cu cele mai bune cunoștințe și tehnici de scriere in afaceri. Nu ți se vor da definitii sau principii de memorat! Vei afla, în schimb, de la un practician experimentat, cum se scrie bine in lumea afacerilor. Am ales să lucrăm pe câteva dintre cele mai frecvente situații în care ți-ai putea dori să scrii așa cum faci business: cu pasiune, eficient, relaxat și profesionist.

Pe parcursul programului conceptele și practica iși vor împărti egal timpul. După fiecare modul explicativ, vei putea aplica în practică si verifica, astfel, imediat validitatea tehnicilor prezentate.

Cui se adreseaza

Atelierul este construit să le fie util tuturor celor care folosesc scrisul ca formă de expresie, chiar dacă este vorba doar despre un email pe zi, un articol pe lună sau un raport trimestrial. Indiferent dacă esti antreprenor, angajat, manager, freelancer sau „simplu cetatean”, vei dobândi pe durata cursului abilitățile necesare prin care scrisul sa-ti devina familiar, expresiv, eficient si corect. 

Beneficii

Prin participarea la acest atelier:

  • vei scrie mai ușor;
  • vei scrie mai corect;
  • vei scrie mai țintit;
  • vei scrie mai expresiv;
  • vei scrie mai eficient;
  • vei scrie mai organizat;
  • vei scrie mai adecvat cu împrejurarea în care te afli;
  • îți vei comunica mai direct ideile către cei care contează pentru tine;
  • vei avea un impact mai mare asupra celor cu care lucrezi si colaborezi;
  • îți vei defini mai bine stilul și personalitatea.

Descrierea programului

Atelierul este alcătuit din patru module.

Primul dintre acestea este un mic exercitiu de seducție despre cuvinte si forța lor de destin, despre scris, rolul său și funcția sa creatoare.

În al doilea modul, vom descoperi că în spatele fiecărui email, post pe blog, pagină de jurnal, raport, prezentare, articol sau scrisoare stă o poveste, a cărei scriere o vom deprinde în etapele ei de construcție, cu ajutorul celor mai simple și eficiente tehnici.

Cel de-al treilea modul este dedicat scrierii emailului și a unui articol de presă, două dintre cele mai frecvente ipostaze ale exprimării în scris, cu care te întâlnești în activitatea ta. După partea tehnica, vei avea ocazia sa scrii propriile aplicatii practice.

Pentru cel din urmă modul, am pregătit un ghid de evitare a greșelilor și de recomandări utile pentru îmbogățirea limbajului și crearea unui stil personal in scriere. Ca și în cazul modulelor precedente, și acesta se va incheia cu o aplicație.

 

Data si locatie
Cere program personalizat: