fbpx Being Better You: Business NLP Transform | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Being Better You: Business NLP Transform

Categorie
Dezvoltare Personala
Tip eveniment
Curs Open/Deschis
Curs In House
Data si locatie
Cere program personalizat:

COMUNICA, REUSESTE, PERFORMEAZA

Inveti fundamentele transformarii si evolutiei personale, cum sa fii “in control” si sa ai mai multa libertate de a alege, cum sa comunici eficace pentru a a convinge si influenta, cum sa realizezi ce vrei si ce ti-ai pus in minte. Programul  BBU BUSINESS TRANSFORM te ajuta sa utilizezi atat dezvoltarea cat si transformarea lumii intr-un mod creativ.

Programul Being Better You BUSINESS TRANSFORM este format dintr-un sir de Ateliere interactive avand mai multe module de experiente/exercitii bazate pe un standard de training NLP acreditat in Anglia si China si autorizat international.

Academia NLP Romania – Coevolve este institut acreditat de certificare internationala in Programare Neuro-Lingvistica membru International trainers Academy of Neuro Linguistc Programing.

Fiecare exercitiu are  rolul de a construi  si consolida un tip de competenta necesara in atingerea obiectivelor tale in acestui curs.

AI AVUT VREODATA O ZI PROASTA ?

Fii sincer (raspunde in gand nu te aude nimeni!)

Daca  ”niciodata nu ai avut o zi proasta” primesti cadou de la noi un curs BBU LIVE BUSINESS GRATUIT. Evident dupa ce verificam ca e asa, nu?

Uita acum pentru o clipa tot ce ai crezut ca stii despre ce poti si ce nu poti sa faci despre cum iti functioneaza mintea sau corpul lumea sau sociatatea si imagineaza-ti ca poti.

Ca presedintele Barrack Obama, primul american de culoare ales presedinte intr-o tara in care acum 50 de ani preotul Martin Luther King avea un vis despre libertatea votului americanilor de culoare in America. Si a iesit Barack Obama. Pentru ca:

YES, WE CAN !

Iar “Yes, We Can!” a devent slogan si obiect de studiu pentru sociologi si psihologi.

Si ca Steve Jobs fondatorul Apple care a fost dat afara din facultate, dat afara din Apple Inc. si si s-a reintors pentru a face Apple Inc. cea mai inovativa-creativ-profitabila corporatie din lume. Gandind diferit. Customer oriented.  Iar primul slogan de marketing a fost:

THINK DIFFERENT !

Daca schimbi doar 6% din ceea ce gandesti-crezi-ca-poti-sa-faci-acum, schimbi numele jocului si intri intr-o Noua Liga, esti PE VAL in Lumea asta Noua in TRANSFORMARE accelerata. Iar pentru asta trebuie sa-ti ascuti Toporul, nu-i asa ?

IMAGINEAZA-TI ACUM CA AI O ZI EXCEPTIONALA

Cum e sa fi cel mai bun, numarul unu, performerul, leaderul in ceea ce faci? Cum e sa ai mai mult timp pentru tine, pentru familie, pentru afacerile tale, pentru comunitate? Cum e sa lucrezi in acel domeniu manusa pliat pe pasiunile tale, bine compensat financiar? Cum e sa stii ca tot ce ai facut este autosustenabil? Cum e sa convingi, sa educi, sa conduci ? Cum sa fii liber si prosper in mijlocul presiunii economice sau sociale? Cum e sa procesezi mai multa informatie, mai repede? Cum e sa–ti atingi obiectivele dorite ? Cum e sa dispara furia si frustarea ? Cum e sa reusesti, sa invingi, sa conduci ? Cum e sa te bucuri de ce faci plin de pasiune ?

Cum e sa…. ? (scrie TU ce-ti doresti, ce problema ai, ce oportunitate vrei sa atingi, ce perspectiva vrei sa construiesti)

 Daca poti sa-ti imginezi ce vrei, liber si fara prejudecati atunci primul pas este facut. Pentru ca drumul catre  valoare, reusita si succes tau personal poate sa inceapa aici actionand. Si daca Vrei, Poti. Just Do It.

CE REALIZEZI PARTICIPAND LA ATELIERELE BEING BETTER YOU?

 • Inveti fundamentele transformarii si evolutiei personale.
 • Inveti sa fii “in control” si sa ai mai multa libertate de a alege.
 • Inveti sa comunici pentru a a convinge si influenta.
 • Inveti cum sa realizezi ce vrei si ce ti-ai pus in minte.
 • Inveti cum sa atingi performanta personala.

CE BENEFICII AM?

Ce anume face ca aceasta investitie sa fie pe departe cea mai profitabila investitie pe care o vei face in 2014?

E SIMPLU: Nu cauti nimic pe net, nu citesti nimic in plus, doar participi la atelierele life si experimentezi in timpul acestora si la intalnirile dintre module cu colegii.

DIFERENTA COMPETITIVA E MAJORA: Cele mai multe dintre cursurile de elita din piata vand aplicatii ale Modelelor de Leadership, Sales, Creativitate, Terapie sau Public Speaking etc. Adica un TRATATMENT pentru starea in care Tu nu ai resurse sau performanta.  Aici vei invata chiar Modelele de performanta ce le poti aplica chiar TU in orice context potrivit. In plus inveti cum sa modelezi, sa copiezi modele de excelenta de la oamenii de geniu din preajma ta. Diferenta este ca de la cel ce mananca in restaurant, la Master Chef, de la pacient la Sef de Clinica, de la pieton la Pilot de Formula I. Iar asta mi se pare un lucru special.

REZULTATUL ESTE IMEDIAT: Asta este cea mai buna GARANTIE ca de data asta folosesti toata informatia pe care noi ti-o dam; IMEDIAT vei primi dovada valorii investitiei pe care ai facut-o si VEI OBTINE MAI MULT. Vei incepe sa intelegi oamenii si vei incepe sa “controlezi” realitatea imediat dupa primele zile. Evident daca dupa primele zile nu vrei sa continui cursul iti garantam: 100% No Questions Asked Money-Back Guarantee.

ESTI IN CONTACT DIRECT: Posibilitatea de a primi informatii si de a experimenta cu echipa BBU Romania in cadrul TRANSFORM 2014 este importanta. Cu siguranta stii ca cel mai mare beneficiu pe care il ai la cursurile BBU este posibilitatea de a experimenta alaturi de traineri si de a comunica sistematic cu el. Pur si simplu NE PUI INTREBARI si primesti raspunsul…pe loc. In plus In fiecare zi deschidem cursul LIVE cu un OPEN FRAME, de intrebari si raspunsuri;

OAMENII: Vei cunoaste si alte persoane pe care chiar ti-ai dori sa le cunosti, sa faca parte din cercul tau de relatii. Oameni ce vor fi aici sa invete si sa experimenteze cot la cot cu tine, persoane cu care de mult incerci sa gasesti o cale sa te cunosti, sa legi o relatie sau pur si simplu sa socializezi. Si tine minte “ce se intampla in vegas, ramane in vegas”… in comunitatea BBU esti intr-un mediu sigur si confidentialitatea este unul din principiile pe care le respectam cu rigurozitate.

8 COMPETENTE CHEIE PENTRU A-TI SETA SI REALIZA OBIECTIVELE IN AFACERI:

 • Cum sa-ti dezvolti increderea
 • Cum sa devii si sa ramai motivat
 • Cum sa-ti clarifici intentiile de viitor
 • Cum sa iti identifici barierele care pot sa te tina pe loc
 • Cum sa atingi obiectivele
 • Cum sa-ti sporesti gradul de motivare al calorlalti
 • Cum sa schimbi comportamentele nedorite
 • Cum sa influentezi si sa convingi
 • Cum sa-ti aliniezi valorile cu finantele, cariera, sanatatea, relatiile interumane si familia pentru un succes autentic.

6 COMPETENTE DE BAZA PENTRU COMUNICAREA IN AFACERI

 • Cum influenteazi si convingi
 • Cum comunici in vanzari.
 • Cum ii identifici si ii angajezi pe cei mai potriviti candidati pentru compania ta
 • Cum comunici pentru a creea parteneriate puternice cu clientii si furnizorii
 • Cum comunici inter si trans-cultural.
 • Cum imbunatatesti rezultatele negocierilor
 • Cum facilitezi creativitatea si inovatia in companie

5  COMPETENTE DE MANAGEMENT / COACHING

 • Cum analizezi si intelegi cu rapiditate stilul de comunicare al unui angajat sau al membrilor echipei
 • Cum facilitezi intalniri si prezentari de impact in afaceri
 • Cum construiesti echipe eficiente
 • Cum atenuezi conflictele cu usurinta si dezvolti suportul pentru realizarea comuna a obiectivelor
 • Cum motivezi si cresti productivitatea.

Dupa toate informatiile pe care le-ai gasit in site ar trebui deja sa fii convins ca Atelierele BBU BUSINESS TRANSFORM 2014  sunt complet diferite de toate atelierele/cursurile / trainingurile la care ai participat pana acum. Si ar trebui sa stii deja daca Being Better You  este  bun pentru tine. Asa ca pentru a obtine rezultate trebuie sa actionezi, nu-i asa?

Noua zile de training COMPACT LIVE, adica in sala de training cu traineri asistenti, cursuri tiparite, cafea, pauze, actiune si interactune.

UNDE?

Se tine in Sibiu (Casa Belascu) intre 23 Mai – 1 Iunie  2014, in fiecare zi timp de 9 zile. Si include cazare, mic dejun, pranz si coffe break.

Numarul maxim de participanti la o clasa este de 30 de persoane pentru a putea sa interactionam eficient cu fiecare.

INVESTITIE

PRET: 1980 euro

VOUCHER: Poti beneficia de 100 de euro reducere sub forma unui voucher pe care il poti primi GRATUIT aici!

EARLY BIRD: 1485 euro (pana la 1 Mai 2014)

CE INCLUDE:

 • Curs in sala dotata cu echipamente de prezentare
 • Suport de curs scris
 • Forum ONLINE
 • Welcome Cocktail 23 Mai ora 21:00
 •  Cazare in camera double,
 • Mic dejun,
 • Coffee-break-uri pentru (9 zile),
 • Pranz tip bufet suedez (9 zile).
 • BBU Late Night Party .

Acest Atelier este scump. Îmi place să mă gândesc la el ca “linistitor de scump”, pentru că înseamnă că accesul ESTE FILTRAT pentru tot felul de susotitori, framantati, spirtualisti, plimbareti enervanti, bagatori de seama, pierde vara sau oameni care n-au treaba pe-acasa. E ca la Pokerul Profesionist. Cu alte cuvinte, dacă ești un profesionist, te vei simți ca acasă!

Data si locatie
Cere program personalizat:
?