fbpx Beneficiile Mindfulness-ului in Organizatii | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Beneficiile Mindfulness-ului in Organizatii

Trainer
Categorie
Resurse Umane
Well Being
Tip eveniment
Curs Open/Deschis
Nivel
Incepator
Intermediar
Data si locatie
Cere program personalizat:

Mindfulness este un cuvant rostit din ce in ce mai des, in locuri diverse si neasteptate. Daca pana mai ieri era mai degraba soptit si primit cu reticenta in organizatii datorita asocierii cu practica de meditatie, acum a ajuns sa fie rostit fara teama in plenul Parlamentului Britanic, la Forumul Global de la Davos si in open-space-urile de la Google, SAP, Intel si multe alte organizatii de elita.

Motivul principal il reprezinta beneficiile dovedite stiintific pe care le ofera practicile de tip mundfulness pentru cresterea Inteligentei Emotionale, a rezilientei la stres, precum si pentru adaptabilitatea la schimbare, cresterea capacitatii de atentie si de performanta sustenabila pe termen lung.

Aceste intalniri organizate in parteneriat de catre Learning Network si Mindfulness Institute isi propun sa ofere participantilor atat cele mai noi informatii despre modul in care mindfulness-ul poate fi aplicat in context organizational, precum si ocazia de a experimenta o serie de practici pe care le pot folosi in viata cotidiana pentru a-si creste capacitatea de concentrare si starea de bine.

Printre temele abordate se vor numara:

  • Ce este (si ce nu este) mindfulness-ul
  • Cum functioneaza mindfulness-ul in organizatii
  • Legatura stransa dintre mindfulness si Inteligenta Emotionala
  • Cum poate mindfulness-ul contribui la implementarea unor metode moderne de lucru de tip Agile
  • Practici cu efect dovedit pentru cultivarea starii de mindfulness

Pentru cine: Aceste intalniri se adreseaza cu precadere expertilor in Resurse Umane si in Learning & Organizational Development care doresc sa capete o mai buna intelegere a conceptului de mindfulness si a modului in care acesta poate fi implementat in organizatii.

Invitația este gratuită în limita locurilor disponibile, pentru a solicita o invitație și pentru a primi detaliile logistice vă rugăm să completați formularul

Data si locatie
Cere program personalizat: