fbpx Burse Leadership 360, Exec-Edu | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Burse Leadership 360, Exec-Edu

Categorie
Business & Management
Tip eveniment
Curs Open/Deschis
E-Learning / Curs Online
Nivel
Avansat
Specialist
Certificari
Data si locatie
Cere program personalizat:

Contextul actual este diferit de ceea ce știam până acum si cu siguranță această perioadă ne-a ajutat pe toți să ne redefinim prioritățile și să căutam noi căi de a deveni mai buni în ceea ce facem. Avem nevoie de dezvoltare continuă, de flexibilitate, agilitate, inteligență emoțională și, mai mult ca orice, avem nevoie să continuăm procesul de auto-cunoaștere și auto-analiză, pentru a fi lideri de succes.

 

Vă invit să aplicați și să beneficiați de această oportunitate de a vă alătura grupei de lideri, manageri și antreprenori de anul acesta, care au preocupări similare, întrucât împreună putem găsi soluții mai bune. 

Veți dobândi un set de peste 10 skill-uri noi cu privire la leadership-ul prezent și viitor care să vă îmbunătățeasca viața și performanța.

 

Vă punem la dispoziție materialele de studiu, vom facilita lucrul în echipă, veți lua parte la netowking de calitate, vă veți măsura EQ-ului individual cu ajutorul HOGAN EQ Asessment, veți lucra îndeaproape împreună cu un coach certificat și cu experiență la un plan de dezvoltare individual. Atașat vă invit să găsiți prezentarea întregului program, a trainerilor și a tematicilor abordate.

 

Ce spun cursanții noștri?

 

 

Ce trebuie să faceți?

Să vă înscrieți în link-ul de mai jos și să aplicați pentru obținerea bursei de studiu de 50 %, investiția devenind astfel 612 EUR (+TVA)

 

Detalii organizatorice:

  • Unde: online, platforma Zoom, cu trainer live
  • Când: în fiecare Marți de la h 17:00 – 20:00
  • Perioadă curs: 18 Septembrie – 08 Decembrie 2020
  • Data limită de înscriere la bursă: 11 Septembrie

 

Data si locatie
Cere program personalizat: