fbpx CEO for a Day© | Learning Network Mergi la conţinutul principal

CEO for a Day©

Categorie
Business & Management
Tip eveniment
Curs Open/Deschis
Masterclass
Nivel
Avansat
C-level
Certificari
Data si locatie
Cere program personalizat:

În luna mai organizăm un nou eveniment, de data aceasta centrat pe jocul deciziilor și al consecințelor. CEO for a Day© pornește de la o simulare de business în care participanții descoperă ce înseamnă să conduci o afacere, care sunt operațiunile esențiale și ce consecințe financiare au deciziile lor.

Cum lucrezi la CEO for a Day© ?

 

  • în echipe, participanții vor conduce propriile afaceri urmând un proces care include gestionarea bugetelor de investiții și a fluxului de numerar, minimizarea cheltuielilor și achitarea datoriilor, stabilirea prețurilor pentru produse, etc.
  • ulterior, echipele vor compară rezultatele financiare ale afacerilor lor cu rezultatele celorlalte echipe, accentul fiind pus pe procesul decizii-rezultate.

De ce să alegi CEO for a Day© ?

Simularea oferă un cadru de business cât mai realist în așa fel încât participanții capătă o înțelegere autentică a interdependențelor dintr-o organizație.

Cine Facilitează CEO for a Day© ?

Maryse Peach, Business Partner of Business Today International, South Africa.
Încă din 2012 Maryse Peach a fost implicată în crearea și facilitarea simulărilor Business Today International™ pentru diverse industrii, iar în decembrie 2017 a devenit Country Manager pentru Ucraina. De-a lungul timpului, Maryse a facilitat simulările de business Managing Business Today™ și Packaged Consumer Goods Today™ pentru clienți precum House of Habib, Reckitts, Tiger Brands și Pioneer Foods. De asemenea, ea a facilitat simularea Fashion Retail Today™ pentru TFG (The Foschini Group), precum și o simulare în domeniul minier.

Cât costă?
€175 +TVA / persoană
€220 +TVA / persoană + manager
€100 +TVA / persoană (minim 4 persoane de la aceeași companie)

Data si locatie
Cere program personalizat: