fbpx Certificare Core Qualities pentru Coaches, QuickLearn | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Certificare Core Qualities pentru Coaches, QuickLearn

Trainer
Categorie
Learning & Development
Coaching
Tip eveniment
Curs Open/Deschis
Nivel
Intermediar
Avansat
Specialist
Certificari
Core Qualities
Data si locatie
Cere program personalizat:

Public-țintă

Programul de Certificare Core Qualities și Core Quadrant® pentru coaches are ca public țintă manageri și specialiști care fac frecvent ședințe de coaching individuale sau cu echipe de oameni pentru a crește eficiența muncii în companie.

 

De ce conceptul Core Qualities și metoda Core Quadrant® sunt unice?

Conceptul Core Qualities este o abordare pozitivă și energizantă care îi determină pe oameni să devină conștienți de calitățile lor naturale pe care le au dintotdeauna, calitățile pe care le folosesc fără nici un efort și care dau culoare tuturor celorlalte calități. Atunci când oamenii își cunosc calitățile și stiu cum să le exploateze la maximum, se simt fericiți și împliniți.

Metodologia Core Quadrant® este un instrument ușor de înțeles și de aplicat, care îi ajută pe oameni să descopere când și în ce mod calitățile lor de bază pot deveni ineficiente, pentru ei înșiși și în raport cu ceilalți și cum să evite această situație.

Utilizarea conceptului Core Qualities și a metodologiei Core Quadrant® într-un mod eficient o fac să se remarce în comparație cu orice alte abordări, deoarece coaches se vor simți mai profund conectați la rezultat, iar schimbările vor veni din interior.

 

De ce să participi?

 1. Vei deveni un coach mult mai complet, fiind mai conștient de propriile tale calități naturale și știind să le folosești într-un mod eficient, atât la nivel personal, cât și în rolul tău de coach.
 2. Îți vei extinde abilitățile de coaching cu o abordare care îți ghidează participanții la workshop într-o călătorie care îi ajută să descopere acele calități care îi caracterizează cel mai mult și îi fac să se simtă o un om mai complet.
 3. Veți ști să aplici metoda Core Quadrant® într-un mod care:
  • îi ajută pe coaches să conștientizeze cum să-și folosească calitățile naturale într-un mod eficient și să gestioneze riscurile ca acestea să devină ineficiente
  • îi ajută pe coaches să construiască relații semnificative și fructuoase chiar și cu persoane care par a le fi opuse
 4. Veți învăța despre numeroasele moduri în care Core Quadrant® poate fi utilizat:
  • în coaching și sedințe individuale
  • în programele de leadership development
  • în rezolvarea conflictelor și în mediere
  • în strategia de dezvoltare personală
  • în programele de schimbare culturală
  • în procesele de fuziune
  • în procesul de reducere a stresului
  • în teambuilding
 5. Vei putea integra în mod legal Core Quadrant® în practicile tale de coaching fără costuri suplimentare de licență.

 

Abordarea noastră

La începutul acestui program de certificare de două zile pentru coaches, vom explora dorințele și nevoile specifice ale fiecărui participant și vom discuta despre cum le putem integra în program.

În prima zi, ne concentrăm pe experimentarea metodologiei Core Quadrant®, aplicând-o chiar asupra ta. În a doua zi, îți vom prezenta numeroasele modalități prin care Core Quadrant® poate fi utilizat din poziția de coach și te vom învăța cum poate fi aplicat de coachees pe ei înșiși sau în interacțiune cu ceilalți.

Participanții la training vor primi Gratuit la finalul cursului două cărți „Fancy Meet Me Here… !?” și „Building Commitment and Enthusiasm in Organisations” de Daniel Ofman.

 

Teme pe care le vom dezbate și discuta în timpul trainingului:

 • Calități naturale: modul de definire și poziționare al acestora
 • Posibilitățile de utilizare a metodologiei Core Quadrant®
 • Niveluri de aplicare Core Quadrant® (nivel individual și echipă)
 • Core Quadrant® sub presiunea stresului
 • Trei tipuri de cadrane duble
 • Cadranele mască ce proiectează o calitate naturală greșită
 • Probleme în relație din perspectiva Core Quadrant®
 • Planuri de dezvoltare personală
 • Profiluri de competență și Core Qualities

 

Training-uri pentru rețeaua de coaches

Peste 1500 de profesioniști au participat deja la acest program de certificare numai în Olanda. Peste 150.000 de copii ale cărților lui Daniel Ofman despre Core Qualities și 40.000 de jocuri în limba olandeză au fost vândute.

Astăzi, metoda Core Quadrants® este predată de numeroase companii și organizații non-profit din Olanda. De altfel, metoda este predată la aproape toate nivelurile de învățământ, de la licee până la universități.

Mai mult decât atât, firmele de consultanță partenere din Belgia, Cehia, Danemarca, Anglia, Franța, Germania, Ungaria, Italia, Norvegia, Polonia, România, Suedia și Elveția organizează alături de Daniel Ofman programe de certificare pentru coaches, traineri, specialiști în HR și L&D.

Rețeaua internațională de profesioniști certificați (> 1500) se întâlnește în fiecare an pentru a împărtăși și schimba experiențe, pentru a discuta despre cele mai bune practici și a afla exerciții noi. În 2020, această întâlnire va avea loc la Copenhaga.

Participanții vor primi acces gratuit la un Dropbox cu materiale traduse în 13 limbi, de unde poți descărca cele mai recente actualizări ale resurselor digitale.

De asemenea, participanții vor primi acces la aplicația Core Quality cu ajutorul căreia orice profesionist poate realiza în orice moment cadrane personale cu sute de calități naturale și slăbiciuni folosind modulul „ Daily Reflections”.

 

 • Comunitatea Learning Network beneficiază de o reducere de 20% din bugetul propus
 • Plată integrală în avans: 995 Euro
 • Plată în 2 rate: 1095 Euro (prima transa de €645 in avans si €450 in 14 zile calendaristice dupa a doua zi de training)
 • Plată în 3 rate: 1275 Euro (prima transa de €545 in avans, €415 in 21 zile calendaristice dupa a doua zi de training si €315 in 42 zile calendaristice dupa a doua zi de training)

 

Data si locatie
Cere program personalizat: