fbpx Core Qualities and why personal development plans don't work, QuickLearn | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Core Qualities and why personal development plans don't work, QuickLearn

Nivel
Intermediar
Avansat
Specialist
Certificari
Descriere

Core Qualities și de ce planurile de dezvoltare personală nu funcționează

Daniel Ofman crede cu tărie că planurile de dezvoltare personală nu funcționează. Modul său provocator de a demonstra acest lucru este prin a adresa publicului său următoarea întrebare: „Cine din această cameră a devenit ceea ce este astăzi datorită unui plan ?!”

În acest webinar, Daniel Ofman explică de ce calitățile naturale ale oamenilor, pe care el le numește Core Qualities, sunt cea mai puternică sursă de dezvoltare personală care nu necesită un plan.

 

Daniel Ofman- International Organization Developer

Daniel Ofman a studiat administrarea afacerilor la Universitatea Tehnologică Eindhoven, Olanda. De când și-a început cariera ca manager de logistică și materiale la Philips, a dezvoltat un interes tot mai mare pentru noi modalități de management, ceea ce l-a făcut să se mute la Fundația Findhorn din Scoția, unde a fost responsabil pentru divizia de afaceri. După această experiență, și-a înființat propria companie de consultanță Kern Consult în 1984 , apoi a părăsit compania pentru a crea organizația Core Quality International cu sediul la Haga.

 

Durată: 75 minute

Înscrierea este gratuită în limita locurilor disponibile. Data limită de înscriere este 5 octombrie.

Detaliile logistice vor fi furnizate după confirmarea rezervării.

 

Cerere curs inhouse