Mergi la conţinutul principal

CORE QUALITIES @ WORK

Trainer
Categorie
Learning & Development
Tip eveniment
Curs Open/Deschis
Nivel
Intermediar
Avansat
Certificari
Data si locatie
Cere program personalizat:

 „O metodă de impact care ajută angajații și echipele să își utilizeze calitățile la maximum!”

 

Ești manager, specialist în resurse umane, trainer, coach sau consultant? Vrei să știi o modalitate prin care îți poți ajuta și determina  colegii să aibă rezultate profesionale mult mai bune?

Workshop-ul QuickLearn ,,CORE QUALITIES la lucru'' îți oferă un concept și o metodă  care au fost introduse în 14 țări în ultimii doi ani și au avut rezultate uimitoare. Această metodă este nouă în România!

Participând la workshop vei putea să îți ajuți colegii și echipele să identifice:

  • calitățile tale naturale și cum le poți folosi în cel mai eficient mod ( EU)
  • modalități de completare ale calităților la nivel interpersonal și între membrii echipei (NOI)
  • surse de iritare și conflict și modalități de a le evita sau rezolva (ELE)

 

Succesul conceptului CORE QUALITIES și metodei CORE QUADRANT se bazează pe:

1.  generarea de energie pozitivă, deoarece metoda se concentrează pe calitățile indivizilor sau echipelor și nu pe defectele lor

2. dezvoltarea mult mai rapidă a talentului persoanei pentru că se bazează pe calitățile naturale ale acesteia, iar manifestarea acestora nu necesită efort, și nu pe calitățile dobândite ale individului (nativ vs dobândit)

3. Core Qualities aduce cea mai mare returnare a investiției (ROI) decât orice altă metodă bazată pe comportamentul sau pe personalitatea oamenilor și stimulează o introspecție mai profundă și un proces de reflecție

4. Accelerarea dezvoltării echipei deoarece ajută membrii săi să descopere, activeze și să-și completeze calitățile

5. Îmbunătățește dinamica echipei și reduce riscul apariției conflictelor în cadrul acesteia datorită creării unui nivel mult mai bun de înțelegere între membrii ei

 

Preț

  • 795 lei: 1 persoana;
  • 715 lei: pentru 2 sau 3 persoane, pentru fiecare persoana;
  • 675 lei: pentru mai mult de trei persoane, pentru fiecare persoana;
  • 555 lei: Preț „early bird” discount 30% pentru plata efectuată cu cel puțin 7 zile lucrătoare înainte de eveniment.

 

Opinii care subliniază succesul metodei:

Gareth Morgan (Canada), autor al cărții Imaginile Organizațiilor și  președinte al New Mindsets Inc., a afirmat despre Core Qualities:,, o contribuție fabuloasă pentru înțelegerea legăturii dintre calități naturale și eficacitate”.  

 

Steen Hildebrandt (Danemarca), Doctorand la Institutul pentru Managementul Organizațiilor, în Handelshøjskolen, Århus- Danemarca, a afirmat despre Core Qualities: ,, o abordare aprofundată și antrenantă. Este deopotrivă practică și teoretică, pragmatică și reflexivă. O perlă în marea varietate de concepte de management ”

 

Evaluările bazate pe comportamente și personalitate sunt eficiente. Abordarea Core Qualities și Core Quadrant depășește conceptele de calități și slăbiciuni. Este un proces creativ care stabilește o legătură puternică cu rezultatul și reprezintă o bază solidă pentru o dezvoltare de succes!

Data si locatie
Cere program personalizat: