fbpx Curs „Agilitate în business” | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Curs „Agilitate în business”

Trainer
Categorie
Business & Management
Tip eveniment
Curs Open/Deschis
Nivel
Avansat
Data si locatie
Cere program personalizat:

In cazul in care intentionezi sa implementezi un mod de lucru agile in activitatea ta curenta, cel mai simplu instrument-cheie de care ai nevoie sunt biletelele adezive (de exemplu: Post-it). De ce? Tocmai pentru ca cea mai mare calitate a lor este ca sunt extrem de agile. Prin modul in care sunt construite sunt extrem de flexibile, usor de folosit, te obliga sa concentrezi cantitatea de informatie si sa o reduci la esential si, de asemenea, reprezinta o modalitate foarte buna de a impartasi informatia.

 

Vizibile si “tactile”


Biletelele adezive sunt folosite in majoritatea echipelor si organizatiilor care implementeaza metodologia Agile pentru ca permit o revizuire foarte rapida a lor, pot fi usor mutate dintr-o categorie in alta, in functie de ceea ce se stabileste ca este de facut, nefiind nevoie sa se rescrie totul daca ceva nu se intampla in ordinea estimata initial sau daca ceva a fost omis sau estimat, planificat “in plus”.


Acest tip de biletele permit transferul informatiei de la o persoana la alta si au deja un istoric cam in orice tip de organizatie (pana si acasa poti gasi asemenea biletele si le poti folosi pentru diferite sarcini, ca remindere sau, pur si simplu, pentru a transmite un mesaj).

 

Descriere

In mediul de afaceri din prezent trebuie sa facem fata schimbarii din ce in ce mai bine pentru a putea supravietui. Sa intelegem ca schimbarea este singura constanta in viata si sa ne dezvoltam mind set¬-ul potrivit pentru a incepe sa performam in aceste conditii poate reprezenta cheia succesului.


Agile reprezinta o metoda care functioneaza in conditiile in care o situatie este supusa schimbarilor extreme, constante, precum si unei rate de inovatie din ce in ce mai ridicate.


Managerii, clientii si furnizorii isi shimba foarte rapid preferintele si se razgandesc, vin cu idei si propuneri noi si se asteapta sa le intuim, sa le intelegem extrem de rapid si sa le satisfacem cerintele.


Cursul Agilitatea in business dezvolta un model vizual de realizare, in timp real, a strategiei de afaceri, planului de actiune si operationalizarea activitatilor de zi cu zi.

 

Tematica

 1. Caracteristicile AGILE
 2. De ce ne ajuta sa fim sau sa devenim AGILE?
 3. Instrumente Agile:
  1. Dachboard,
  2. Lean Pipeline,
  3. Strategic roadmap.

     4. Roluri Agile.

 

Obiective

La finalul cursului, fiecare participant va fi capabil sa:

 1. Integreze abordari Agile in activitatile curente,
 2. Aplice instrumentele Agile in activitatile curente,
 3. Aplice roluri Agile in activitatile curente.

 

Certificare

Programul are o durată de 14 ore şi se finalizează cu certificatul de absolvire Schultz Development

 

Data si locatie
Cere program personalizat: