[email protected] 0770 414 202

Rezerva locurile pe care le doresti!

Data de desfășurare a acestui curs (program) a trecut! Pentru a vă ajuta să găsim un curs (program) de care aveți nevoie, vă rog să ne contactați:

Procesele de diagnoza (assessment), de invatare (learning) si dezvoltare (development) sunt strans legate.

O companie va irosi bugetele de evaluaredaca proiectele nu sunt urmate de actiuni de dezvoltare. Se vor irosi bugetele de dezvoltare daca actiunile de invatare nu sunt urmate de masuri de implementare. Se vor irosi bugetele de talent management daca nu facem diferenta intre planurile de dezvoltare pentru performeri si planurile de dezvoltare pentru angajati talentati.

Ca profesionist in HR ai rolul de a derula sau de a superviza derularea proiectelor de diagnoza, invatare, managementul performantei si dezvoltare. Mai mult insa, este necesar sa corelezi proiectele de evaluare, invatare, dezvoltare cu ritmul organizatiei si cu   strategia organizatiei. Iar in mod ideal, fiecare actiune de tip diagnoza, invatare, dezvoltare ar trebui sa fie insotita de un calcul de Return of Investment (ROI).

Obiectivele cursului:

Acest curs isi propune sa ajute participantii:

  • Sa creeze o strategie de diagnoza si de dezvoltare a competentelor angajatilor, in linie cu strategia de business
  • Sa identifice competentele relevante organizatei sau rolului angajatilor
  • Sa cunoasca diferite metode de diagnoza a nevoilor de dezvoltare (de la constructie, validitate, utilitate, costuri etc)
  • Sa utilizeze informatiile din rapoartele individuale si sintetice de evaluare in vederea planurilor de dezvoltare individuale si organizationale
  • Sa identifice si sa creeze planuri de dezvoltare diferentiate pentru fiecare categorie de angajati dintre: angajatii performanti, angajatii cu potential, angajati cu declin de performanta.
  • Sa cunoasca si sa utilizeze la momentul oportun tipurile de actiuni de invatare (training, simulari, coaching, mentoring, e-learning, training on-the-job s.a)
  • Sa creeze un plan de actiuni si masuri care sa faciliteze integrarea noilor cunostinte si abilitati in activitatea de zi-de-zi a angajatilor

Grup tinta: Acest training & workshop & simulare se adreseaza managerilor si profesionistilor in HR dar si managerilor ce au rol in dezvoltarea angajatilor.

Durata: 2 zile de curs 

Locatia: Bucuresti,  Premier Palace SPA Hotel -5*

Metoda: Invatare experientiala, prezentare de evidente si statistici din psihologia organizational, exersarea practica pe exemple din organizatia dvs., exercitii, simulari.

Cost & politica de discount: 480 Euro + TVA

  • 5% - discount pentru inscrierea unui grup de doua persoane
  • 10% - discount pentru inscrierea unui grup de 3 persoane
  • 10% - discount pentru inscrierea la 3 evenimente open Dekon HR

Pentru informatii si inscrieri, puteti folosi formularul de inscriere online sau o puteti contacta pe:

Clementina Anghelache
[email protected]
0770 414 202

Rezerva

Data de desfășurare a acestui curs (program) a trecut! Pentru a vă ajuta să găsim un curs (program) de care aveți nevoie, vă rog să ne contactați:

Formular rezervare curs

Arie geografica

Bucuresti

Durata

2 zile

Pret (fara TVA)

480,00 €

Pentru informatii si inscrieri, puteti folosi formularul de inscriere online sau o puteti contacta pe:

Clementina Anghelache
[email protected]
0770 414 202

Pentru in-house, completeaza formularul de mai jos!

Scroll to Top
// //