fbpx Curs consilier pentru Dezvoltare Personală - Cluj Napoca | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Curs consilier pentru Dezvoltare Personală - Cluj Napoca

Categorie
Dezvoltare Personala
Tip eveniment
Curs Open/Deschis
Curs In House
Data si locatie
Cere program personalizat:

Dacă îți face plăcere să fii printre oameni și să lucrezi cu și pentru oameni, dacă ești genul de persoană căreia îi place să participe la optimizarea vieții celorlalți, atunci acest program poate fi de interes pentru tine. Persoanele invitate să îl urmeze au ca obiectiv principal în activitatea de zi cu zi relațiile interpersonale (resurse umane, management, educație, asistență socială etc.).

Consilierul pentru Dezvoltare Personală este un NOU standard ocupațional (COR 242324), ce oferă instrumentele și viziunea necesare pentru a consilia persoane în parcursul lor de viață. Consilierul pentru Dezvoltare Personală lucrează cu persoane sănătoase din punct de vedere psihic, oferind cadrul și suportul util pentru a explora și depăși diverse stări sau situații ce împiedică evoluția personală și/sau profesională.

 

Structură

Cursul presupune 150 de ore de formare, organizate în 6 module.

Este un program interactiv, ce urmărește să ofere atât cadrul teoretic, cât și cel practic pentru însușirea de cunoștințe și dezvoltarea abilităților și competențelor necesare desfășurării activității de consiliere pentru dezvoltarea personală:

La finalul formării, se organizează un examen cu reprezentanți ANC. Pentru obținerea certificatului, este obligatorie parcurgerea tuturor celor 6 module.

 

Beneficii

În calitate de participant la acest curs:

  • te vei dezvolta personal;
  • îți vei îmbunătăți capacitatea de înțelegere și gestionare a relațiilor interumane (atât profesionale, cât și personale);
  • îți vei dezvolta abilitățile de facilitator în problemele interumane;
  • vei învăța tehnici și instrumente eficiente de rezolvare a problemelor și de gestionare a conflictelor;
  • vei obţine certificatul de specializare Consilier pentru Dezvoltare Personală - COR 242324, recunoscut de MMFPS şi MECI, atât în țară, cât și în UE;
  • îți vei îmbunătăți activitatea profesională, fiind în situația de a putea exercita activitatea de Consilier pentru Dezvoltare Personală în calitate de liber profesionist;
  • ai șansa de a-ți schimba traseul în carieră sau de a-ți diversifica sursele de venit.

Important:

Acceptarea în formarea pentru profesia de Consilier pentru Dezvoltare Personală este condiționată de două criterii de selecție:

  1. studii superioare finalizate;
  2. evaluare psihologică a personalității.

 

Detalii organizatorice:

  • Numărul maxim de participanți: 14 persoane/sesiune;

 

Cursul este organizat de furnizorul de formare profesională a adulților Hum Management Consulting - conform autorizației 12/331/04.04.2014.

Pentru mai multe detalii despre condițiile de eligibilitate, tematica completă, costuri și înscrieri, vă invităm să ne contactați.

Data si locatie
Cere program personalizat: