fbpx Curs Debate: Cum convingi cu ajutorul artei argumentării, Exec-Edu, București | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Curs Debate: Cum convingi cu ajutorul artei argumentării, Exec-Edu, București

Nivel
Intermediar
C-level
Certificari
Descriere

Concept Curs Debate: Cum convingi cu ajutorul artei argumentarii

Ca sa poti schimba ceva, trebuie sa te faci auzit, iar un dialog argumentat poate face diferenta intre un conflict si o discutie constructiva, intre o negociere incheiata cu succes si o echipa destramata. Fie ca vrei sa iti sustii un punct de vedere in board, in fata unui client, partener de business sau sa ai o discutie cu managerul tau direct, este esential sa argumentezi corect, coerent si structurat.  A construi un argument tine nu numai de practica, ci si de cunoasterea unor tehnici cheie, cu ajutorul carora iti poti influenta sau convinge interlocutorul pentru a obtine rezultatul dorit.
Acest program ofera profesionistilor oportunitatea sa deprinda abilitati de argumentare, vorbit in public si gandire critica, utile atat pe plan profesional cat si personal.

Beneficii Curs Debate: Cum convingi cu ajutorul artei argumentarii

Printre beneficiile dobândite de participanti se vor numara:- capacitatea de a sustine un punct de vedere intr-un mod structurat si coerent
– abilitatea de a-l prezenta in fata unui public
– oportunitati de relationare cu alti profesionisti din diferite domenii de activitate

Aplicabilitate Curs Debate: Cum convingi cu ajutorul artei argumentarii

Programul se adreseaza oricui vrea sa isi dezvolte abilitatile de argumentare. in mod particular, programul si-a confirmat utilitatea pentru:
– lideri si manageri;
– antreprenori;
– oameni de vânzari;
– oameni de marketing & advertising;
– consultanti si traineri;
– profesionisti media (jurnalisti, moderatori etc).

Un program organizat in parteneriat cu ARDOR (Asociatia Romana de Dezbateri, Oratorie si Retorica)

Cerere curs inhouse