fbpx Curs leadership „Liderii se fac, nu se nasc, a IV-a editie” - București | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Curs leadership „Liderii se fac, nu se nasc, a IV-a editie” - București

Tip eveniment
Curs Open/Deschis
Curs In House
Data si locatie
Cere program personalizat:

Atunci trainingul “Liderii se fac, nu se nasc” este o reala necesitate pentru tine, dar si pentru organizatia pe care o reprezinti.  Acest training intercativ si practic este o forma prescurtata a experientei lui Catalin Ionescu, a tot ceea ce a trait, invatat si lucrat in cei peste 22 de ani de training si  consultanta, cei peste 14 ani de munca intr-o functie inalta de conducere – CEO si presedinte de companie, plus peste 30 de ani de activitate.

Cursul priveste domeniul leadershipului prin prizma actiunilor derulate de un lider si prin perspectiva energiilor utilizate in activitatea zilnica, a stilului de lucru al liderului. Toti sunt lideri nu doar cei cu functii de conducere, deci leadership-ul este o competenta necesara oricui.

Participantii vor avea ocazia de a fi pusi in diferite ipostaze in care se regaseste un lider, ajutandu-i astfel sa isi gaseasca solutii pentru toate situatiile si problemele cu care se confrunta!

Toti participantii vor pleca cu un raspuns si cu un plan clar de actiune pentru toate situatiile si problemele cu care se confrunta in activitatea zilnica!

Va vom prezenta care este psihologia si gandirea unui lider in contextul actual si cat de mult contextul solicita astazi leadership-ul eficace.Ce este si ce nu este leadership-ul?  Poti avea o functie inalta de conducere si sa nu fii lider? Da se poate.

Ai garantie 100% pentru acest training. Daca la sfarsitul cursului nu vei fi multumit, vei primi inapoi suma platita. Inscrie-te acum si vei avea numai de castigat. Fara nici un risc!

De ce trebuie sa participi si tu la acest curs?

 • Pentru ca ti se vor explica modelele de leadership a mai multor practicieni de marca ai domeniului si apoi vei afla si tu ce tip de lider esti
 • Pentru ca vei cunoaste care sunt diferentele dintre un lider si un manager; care sunt punctele forte ale fiecarei categorii si vei stii cand si cum sa te comporti ca un lider si cand si cum ca un manager
 • Pentru ca iti vei imbunatati abilitatile de a comunica si de a lucra cu echipa pe care o conduci
 • Pentru ca ti se vor oferi o multime de surse de inspiratie si de metode de a-ti dezvolta capacitatile personale de leadership
 • Pentru ca vei capata abilitatea de a-ti indentifica singur punctele tari si slabe, zonele in care vei  avea nevoie de sprijin in dezvoltare si cele in care esti deja un maestru.
 • Pentru ca iti vei dezvolta abilitatile de luare a deciziilor, de delegare, de gestionare a timpului si de aplanare a conflictelor
 • Pentru ca in ziua de azi presiunea pe profit, pe cifra de afaceri sau pe venituri a devenit extraodinar de mare, in schimb sunt din ce in ce mai mult evitate subiectele importante precum dezvoltarea comportamentelor necesare pentru o crestere a profitului sau a cifrei de afaceri sa fie una sustenabila si durabila.

 • Pentru ca vei putea sa pui in aplicare, imediat dupa terminarea trainingului, tehnici ce iti vor aduce succesul alaturi de echipa ta.

Beneficii:

 • opt ore de curs interactiv si practic
 • diploma de participare semnata de trainer atestat ANC
 • suportul de curs in format tiparit si electronic
 • consultanta prin email si telefon timp de 3 luni de zile de la terminarea workshopului
 • o sesiune de coaching individual si personalizat
 • returnarea tarifului integral, in cazul in care nu vei fi multumit
 • coffee break si gustare de pranz

Atentie! Numarul de locuri este limitat la maxim 12 participanti!

Trainingul include o sesiune de o ora de coaching personalizat. Oricand, pe parcursul a 30 de zile de la data sustinerii trainingului, te poti programa la o sesiune de coaching la care vei participa doar tu si specialistul nostru. Aceasta sedinta valoreaza in mod normal 85 de Euro. Tu o primesti gratuit, prin inscrierea la acest training.

Detaliile trainingului:

Durata: Trainingul cuprinde opt ore de curs efectiv,  zece ore durata totala

Locatia: Rin Central Hotel

Tarif:

 • Pret: 755 Lei + TVA  (pentru cei inscrisi pana la 17 februarie)
Data si locatie
Cere program personalizat:
?