fbpx Catalin Ionescu | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Catalin Ionescu

Catalin Ionescu, unul dintre cei mai cunoscuti consultanti si traineri din Romania, experienta  de peste 22 de ani, din care 14 ani petrecuti ca Presedinte si CEO al CODECS, intiatorul multor programe noi in Romania in decursul anilor, de la coaching la project management si outplacement. Experienta de trainer, consultant si coach cu peste 60 de companii si institutii publice, a proiectat si a livrat peste 20 de programe diferite. Speaker si autor a peste 100 de articole, interviuri, materiale educationale.  

"Sunt un tip curios, imi  plac oamenii si ma preocupa felul in care liderii ating vietile oamenilor. In bine sau in rau. Fac asta de mai bine de 20 de ani si probabil ca sunt deja un dinozaur al domeniului pentru tinerii de astazi.

Dar imi place sa cred ca pot fi un dinozaur haios, macar.

Invat si acum si nu ma voi opri din invatat niciodata. Nu am cum. Cand te opresti, mori. Ma preocupa multe lucruri azi- societatea, schimbarea, leadershipul, comunicarea, de ce nu vor oamenii sa fie mai buni, de ce le este frica asa de tare, de ce... Dar asta ma tine departe de plictiseala si de televizor.

Si sunt fascinat in fiecare zi, aproape, de lipsa de logica a managerilor si a liderilor. Fac in fiecare zi aceleasi lucruri, uneori lucruri complicate, dar se lupta ca sa nu se schimbe o iota din nimic, iar apoi se mira ca rezultatele sunt acelasi!

Munca creeaza dependenta. Asa ca, fiti atenti!"