fbpx Curs „Managementul conflictelor” - Exec Edu, București | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Curs „Managementul conflictelor” - Exec Edu, București

Nivel
Intermediar
Avansat
Descriere

Trăiește autentic și în armonie cu tine însuți și cu cei din jur!

Cursul este o calatorie a constientizarii pe parcursul careia participantii isi vor identifica partile interioare aflate in conflict, dar si ceea ce uneori ii aduce in conflicte cu exteriorul. Participantii isi vor intelege mai bine propria lume interioara, sursele conflictelor, motivatiile, ceea ce este important, limitarile si barierele. 

Totul incepe cu un prim pas si anume constientizarea. Adica momentul in care fiecare incepe sa inteleaga ce sta in spatele trairilor contradictorii atunci cand te simti impartit intre ceea ce vrei si ceea ce trebuie, intre ceea ce simti si ceea ce ratiunea cere, intre ceea ce-ti place si ceea ce se asteapta de la tine, intre a fi tu insuti si a fi pe placul celorlalti.

Liderii autentici lucreaza intens pentru a-si dezvolta constiinta de sine prin exercitii constante si adesea curajoase de explorare de sine. Pentru a fi autentic e necesar sa stii cine esti.

Si abia dupa ce am inteles ce se intampla in interiorul nostru ne uitam si in afara, la relatiile cu ceilalti, la posibilele conflicte, declarate sau nu. Pentru ca de cele mai multe ori conflictele exterioare oglindesc trairi interioare profunde, au radacini in straturile profunde ale fiintei noastre. Si cat de multa energie irosim in aceste conflicte? Cum ar fi daca am pune acesta energie in slujba obiectivelor noastre?

In ambele situatii, conflicte interioare – conflicte exterioare, cand vorbim de conflict vorbim de doua parti. Si atunci cand ne gandim la rezolvarea unui conflict este important sa intelegem intentia pozitiva a fiecarei parti si este esential ca ambele parti sa-si doreasca sa rezolve conflictul. Asa cum intr-un tango este nevoie de doi si pentru a trai in armonie e nevoie ca ambele parti sa contribuie. It takes two to live in harmony.

Acest curs de 2 zile se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa se cunoasca mai bine, sa traiasca autentic, sa-si gaseasca echilibrul interior si propria forma de exprimare, sa descopere sursa conflictelor, fie ele interioare sau exterioare, sa gaseasca o cale prin care sa se uite la conflicte si implicit sa le poata adresa pe cele care ar mai putea aparea.

Puncte forte ale programului

 • Iti ofera spatiul si cadrul in care sa te intorci cu atentia catre tine, sa-ti aloci timp tie si acelor aspecte care-ti influenteaza starea interioara si care par sa nu-si gaseasca locul in agenda cu atat mai mult cu cat solutia nu pare sa vina din registrul cunoscut, al solutiilor zilnice.
 • Iti vei accesa resursele interioare si iti vei gasi propriile raspunsuri, solutii si retete, ceea ce ti se potriveste si functioneaza cel mai bine pentru tine.
 • Intr-o atmosfera sigura, relaxanta si placuta, cu exercitii simple iti vei intelege mai bine propriile conflicte, interioare si / sau exterioare, si iti vei gasi propriile strategii de abordare a accestora.

Ce vom face?

Ne vom concentra pe:

 • Definirea si identificarea conflictelor.
 • Intelegerea surselor de conflict.
 • Exercitii pentru o mai buna intelegere si cunoastere de sine.
 • Exercitii de solutionare a conflictelor.

Ce beneficii iti aduce participarea la acest curs?

 • Descoperi propriile valori - principala sursa de motivatie, raspuns pentru de ce-urile tale.
 • Constientizezi rolurile in care te afli in viata ta si masura in care iti traiesti valorile - ca potentiala sursa de conflict.
 • Iti clarifici propriile conflicte (interioare & exterioare) si vei avea o mai buna intelegere asupra sursei acestora.
 • Iti intelegi mai bine propria lume interioara pentru a gasi cea mai buna forma de exprimare a cine esti cu adevarat.
 • Experimentezi empatia & acceptarea, privind lucrurile din papucii celuilalt.
 • Experimentezi o alta perspectiva asupra unor chestiuni personale si profunde care par atat de greu de exprimat, dar de rezolvat.
 • Iti dezvolti flexibilitatea comportamentala.
 • Experimentezi tehnici de solutionare a conflictelor pe care le vei putea aplica ulterior.
 • Salvezi energia irosita in conflicte pentru indeplinirea obiectivelor propuse - mai mult focus, mai multa eficienta.

Testimoniale:

Magda Godeanu, Winment Team Solutions, Financial Controller

Un curs foarte interesant, foarte util in viata de zi cu zi. Il recomand tuturor fiind foarte util in identificarea problemelor ca individ.

Durata2 zile

Programul are loc intre orele 9.00-16.00.

Pret: 375 Euro + TVA

Cerere curs inhouse