fbpx Eficienta si productivitate | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Eficienta si productivitate

Trainer
Categorie
Dezvoltare Personala
Tip eveniment
Curs In House
Nivel
Intermediar
Avansat
Data si locatie
Cere program personalizat:

De ce se numeste asa?

In primul rand, pentru ca prin participarea in acest curs, rezultatele cele mai evidente  sunt eficienta si productivitatea. Desi in curs nu se vorbeste decat foarte putin despre eficienta si productivitate ci mai degraba de timp si relatia cu el, rezultatele cuantificabile sunt in eficienta si productivitate.

Pentru cine poate fi benefic?

  • Pentru oricine are experienta ca “nu are ce face” si s-a resemnat la alergatura sau stres  cel putin pana iese la pensie.
  • Pentru cine nu vede ca poate sa produca mai mult simtindu-se implinit si fericit in acelasi timp.
  • Pentru cine s-a saturat sa plateasca pretul felului in care munceste cu sanatatea, relatiile, timpul liber, calitatea vietii.
  • Pentru cine este present de-ajuns sa realizeze ca se afla intr-un “rat race” si alege sa iasa din cercul care-l strange cu strasnicie si pare fara scapare.
  • Pentru cine doreste rezultate dincolo de ce este previzibil sau posibil acum si este angajat sa fie si fericit si bucuros sa faca ce face cand face.

Care este folosul cursului?

Sanatate, pace, libertate, rezultate mai mari, implinire si multe altele.

Cum se desfasoara?

Intervalul orar este de la 9.00 la 17.00; sunt cel putin trei pauze.

Cursul este alcatuit din conversatii in urma carora participantii disting ce anume determina pentru ei relatia pe care o au acum cu tot ce au de facut in viata.

Aceasta paradigma este ascunsa vederii noastre, noi ii vedem doar efectele.

Odata identificata paradigma din care traim cand ne referim la timp, odata vazute conversatiile care alcatuiesc aceasta paradigma si pe ce se bazeaza ele, are loc o eliberare, ca atunci cand aprinzi o lumina si ceea ce parea prin intuneric un sarpe este doar o franghie. Aceasta eliberare nu este conceptuala ci traita ca  experienta.

Felul in care ne apar lucrurile in viata, ne da felul in care reactionam la ele.

Dintr-odata nu mai trebuie nimic ci alegem sa, dintr-odata nu mai simtim povara ci bucurie si implinire in ce facem, dintr-odata nu mai suntem victime ci puternici.

In acest curs, felul in care apare ce trebuie sa facem in viata se schimba, si cu schimbarea aceasta apar rezultate inimaginabil de mari.

Cand se pleaca de la curs “nu trebuie facut nimic” iar informatia primita este stiuta cum este stiut mersul, respiratul.

Cum paradigmele ne dau feluri de a fi, pentru a actiona din noua paradigma inventata in curs este mai degraba necesar sa fii. Sa fii?!

DA:  prezent!

Cand suntem prezenti nu mai functionam pe pilot automat si conversatiile paradigmei vechi nu mai au putere.

Alte feluri de a fi recomandate, pentru a continua transformarea calitatii vietii cand este vorba de timp, si nu numai, sunt: integritate, autenticitate, responsabilitate, iar acestea nu le poti fi decat daca esti    p r e z e n t.

Ce nu este cursul?

Cursul nu iti da o pastila cu efect pe viata, neimplicand  efortul personal; nu-i nici un cip de inserat in creier.

Din fericire suntem extraordinari, fiinte umane cu potential inimaginabil si daca… suntem prezenti si angajati la ce spunem… orice este posibil.

Pamantul nu se va roti in mai multe ore in jurul soarelui dupa curs, insa experienta va fi ca ai timp sa faci orice; vei avea experienta ca ai pace, putere si libertate, ca ai un cuvant de spus in felul in care iti petreci timpul (viata).

Am auzit candva expresia “cum iti petreci timpul iti petreci viata”.

N-o fi, oare, asa?

Ce spun alti participanti

Una din experientele extraordinare pe care am trait-o in ultimul timp a fost Cursul de Productivitate si Eficienta. Desi idea de curs te trimite imediat cu gandul la o insiruire de studii, analize, explicatii teoretice, cursul despre care vorbesc este cu totul altceva - te duce la final catre o rezolvare pur practica, concreta si imediata a unor lucruri care ne creaza permanent o stare de coplesire: rezolvarea a tot ce este pentru tine de facut si realizat in viata. O jonglare absolut dibace cu intelesul cuvantului PREZENT, o abordare a acestui cuvant dintr-o perspectiva la care nu te-ai gandit niciodata te face ca pe tot parcursul cursului sa fii intr-o stare de atentie maxima.

Toate concepte si starile pe care le parcurgi de-a lungul cursului le poti trai cu siguranta numai datorita lui Connie, cea care da viata cu atata pasiune, incredere si optimism intregului demers. Recomand cursul tuturor celor care vor cu adevarat sa treaca la un nou stil de viata, unul productiv si eficient dar in egala masura datator de Putere si Libertate.         

Adrian Tudor
H.R. Manager/McCann Erickson
Noiembrie 2012


“ de ce ati vrea sa faceti acest curs… nu este doar un alt curs de eficienta si productivitate, ci pur si simplu te face sa constientizezi unde iti irosesti timpul, de unde apar frustarile legate de lucrurile pe care nu ai timp sa le faci niciodata, sau le incepi si nu le termini. Iti ofera intelegere  si constientizare a  lucrurilor care nu functioneaza in programul tau, iti ofera o metoda simpla de a te organiza, usor de aplicat si urmarit. La doar cateva zile dupa curs simt ca am timp sa fac orice, incep si termin lucrurile si am o satisfactie ce putin probabil ca as putea descrie in cuvinte. Connie surprinde perfect toate aspectele legate de aceasta problema “nu am timp” si cu rabdare si genialitate te “impinge” in a vedea cat este de usor sa fii acolo si ce satisfactii iti poate produce aceasta schimbare”.

Mihaela Melenciuc
Manager Recrutare/ADREM INVEST

Am învăţat şă înţeleg că sunt puternică, liberă şi .... Le aveam şi până acum, fără să le conştientizez. Am învăţat că integritatea este foarte importantă şi voi aplica tot ce am învăţat. Voi împărtăşi colegilor mei tot ce  am învăţat să profităm toţi de asta.

Mihaela Ponescu   10.04.2013
Director Producţie, Nubiola România

Un curs util pentru job, familie şi viaţă. În general consider că ar trebui să fie obligatoriu încă din liceu.

Torok Janos
Manager, Plastimo Marine Roumanie

“Cursul de Eficienta si Productivitate” a fost consecinta dorintei de “mai mult” instalata dupa cursul de Photoreading pe care-l facusem cu Connie, dorinta care a devenit si mai puternica dupa acest curs.

Asa cum spune si prezentarea cursului, este un program transformational si perspectiva din care te face sa privesti lucrurile este complet noua, structura cursului, modul in care conceptele sunt introduse de catre Connie nu au nimic in comun cu structura “prafuita” a unui curs de time management.

Cursul este o solutie reala pentru provocarile actuale cu care ne confruntam, deoarece te ajuta sa dai jos de pe umeri “povara” muntelui de sarcini/probleme si odata capul ridicat poti vedea clar  “the sea of possibilities”. Este extraordinar ca in cadrul/urma unui curs ce dureaza doar 1 zi sa reusesti sa intelegi ceva ce credeai ca nu se poate: “nu am timp” nu exista.

Alina Neacsu
Vicepresedinte/Omniasig

 

Data si locatie
Cere program personalizat:
?