fbpx Emotional Intelligence Coaching Professional (EICP) | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Emotional Intelligence Coaching Professional (EICP)

Tip eveniment
Curs Open/Deschis
Curs In House
Data si locatie
Cere program personalizat:

ILM Level 5 Coaching and Mentoring Certificate

Program acreditat la nivel internațional:

  • ILM – Institute of Leadership and Management UK
  • ITOL - Institute of Training and Occupational Learning, UK

 

Durata programului:

3 luni - 60 ore de pregătire (ce include: pregatire practică și teoretică, supervizare, peer coaching, mentoring individual si de grup)

 

Programarea modulelor:

Modul 1: 17.03 - 18.03.2017

Modul al 2-lea: 07 - 09.02.2017

Modul al 3-lea: 21 - 23.04.2017

 

The Emotional Inteligence Coaching Professionals  este un program complex, alcătuit din patru module a câte 2 zile și este dedicat tuturor celor care doresc să-și perfecționeze abilitățile de bază ale competenței emoționale pentru a deveni profesioniști eficienți în activitatea cu clienții sau lucrul în echipă.

Participanții vor dobândi abilități avansate în 3 dimensiuni generice ale competenței emoționale: conștiința de sine, gestionarea sinelui și gestionarea relațiilor.

De asemenea, vor şti cum să utilizeze instrumente şi tehnici specifice prin care să stimuleze factorii de creştere a motivaţiei, asumării responsabilităţii, productivităţii şi eficacităţii personalului la locul de muncă.

 

Beneficii generale:

  • O mai bună autocunoaștere și autocontrol emoțional, veți dobândi tehnici pentru gestionarea emoțiilor și impulsurilor care vă perturbă și de a le canaliza într-o direcție pozitivă.
  • Veți deprinde tehnici și instrumente prin care să îi îndrumați pe ceilalți cum să reacţioneze în diferite situaţii tensionate, cum să colaboreze eficient, să-şi înţeleagă propriile prejudecăţi şi vulnerabilităţi.
  • Veți afla cum să  utilizați instrumente şi tehnici specifice ale modelului MBTI® (Myers Briggs Type Indicator)prin care să stimulați factorii de creştere a motivaţiei, a asumării responsabilităţii, productivităţii şi eficacităţii personalului la locul de muncă.
  • Veți deprinde cunoştinţele şi abilităţile necesare pentru a o mai bună măiestrie în activitatea proprie de coach, manager, antreprenor, veți deveni un mentor mult mai eficient pentru cei din jur.

 

Participanți:

Cursul EICP – C este conceput pentru

  • Managerii de top, specialiştii în HR, L&D, OD sau alte persoane cu funcţii de conducere care înţeleg că mentoratul şi coaching-ul reprezintă componente esenţiale pentru managementul colaborativ,
  • Specialiști care doresc să-şi îmbunătăţească nivelul de cunoaştere și abilitățile în domeniul coaching-ului şi mentoratului sau să introducă coaching-ul la nivel organizaţional.
  • Traineri, consultanți în management, antreprenori care vor să-și îmbunătățească aptitudinile de coaching

De asemenea, cursul este ideal pentru coachi şi mentori de profesie care doresc să își adauge la portofoliul educațional o calificare recunoscută la nivel internaţional.

Numărul participanților la un program: 8-14 persoane.

 

De ce să particip?

Înțelepciunea cu care ne trăim emoțiile au un impact enorm în eficacitatea demersului de conducere, a stărilor de spirit și acțiunile oamenilor. Programul The Emotional Inteligence Coaching Program  vă oferă o experiență educațională valoroasă prin care veți dobândi o perspectivă complexă asupra tipologiilor umane și a modului în care oamenii filtrează realitatea lumii în care trăiesc, o mai bună cunoaștere de sine (punctele tari și a cele slabe) și mai ales a nevoilor celorlalți.

Limba de predare:  engleză/română

 

Facilitatorii programului:

Rajesh Misca – High Performance Coach

Stefan Andrei – Executive Coach

Gabriela Puskas – Business & Career Coach

 

Preț:

Corporate: 1500 euro/persoană

Individual: 1300 euro/persoană

Pentru mai mult de 3 persoane: reducere 10%

 

Early bird: plată până la data de 30 decembrie 2016

Corporate:1250 euro/persoană

Individual: 1150/persoană

Nu se percepe TVA.

 

Prețul include:

- participarea la cele 4 module, materiale de curs, masa de pranz și pauzele de cafea, evaluarea MBTI, coaching si mentoring cu facilitatorii programului, certificatele ILM, ITOL, CPD.

Locația va fi anunțată după formarea seriei.

Programul poate fi organizat și in-house pentru un min. de 6 persoane.

 

 

Data si locatie
Cere program personalizat:
?