fbpx Fericirea, cea mai importantă calificare din viață | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Fericirea, cea mai importantă calificare din viață

Descriere

Cercetătorii au dovedit după 20 de ani de studii că contextul de viață, ne influențează fericirea într-o proporție foarte mică. Contextul de viață și de mediu (serviciul, țara, averea, mașina, cariera etc.) după care aleargă majoritatea dintre noi ne influențează fericirea, doar într-o proporție de doar 10%.

Acum ne este atât de ușor să înțelegem de ce majoritatea oamenilor moderni, deși au mai mult, nu sunt cu mult mai fericiți decât predecesorii noștri.

Deși societatea modernă ne oferă servicii și produse la care oamenii acum 100 de ani nici nu ar fi visat, oamenii moderni sunt din ce în ce mai nefericiți. Există dovezi incontestabile care ne arată că de cele mai multe ori “cu cât am obținut mai multe, cu atât am devenit mai goi”.

Dovezile științifice privind beneficiile fericirii, în cazul în care cineva mai are nevoie să fie convins, sunt mai mult decât motivante. Oamenii fericiți sunt mai implicați în activitățile comunității, sunt mai sociabili, mai energici, mai cooperanți și mai productivi la locul de muncă.

Participă la evenimentul Coaching Support Group Bucureşti din data de 8 mai 2014, incepand cu ora 18.30, şi vei afla:

  • Ce reprezintă fericirea?
  • Cum dezvoltăm fericirea de durată prin exercițiu?
  • Care sunt beneficiile fericirii?
  • Care sunt acțiunile care ne mențin starea de fericire? 

 În partea a doua a întâlnirii CSG București vei avea ocazia să faci networking, mai exact să interacționezi cu oameni noi sau prieteni vechi ai grupului CSG București care îți împărtășesc interesul pentru dezvoltarea personală. Dacă întâmpini provocări în viața ta și nu ai reușit să identifici soluții, poți să găsești resurse nelimitate în cadrul grupurilor MasterMind. Poți, de asemenea, să beneficiezi de o ședință de coaching gratuită sau poți câștiga în cadrul tombolei o carte din partea partenerilor noștri Curtea Veche.

Programul evenimentului este:

18:30-18:45:   Înregistrarea participanților în cadrul evenimentului. Networking.

18:45-19:00:   Introducere invitați și prezentarea echipei

19:00-20:00:   Sesiune de discuții cu invitatul nostru, Adriana Postovaru

20:00-20:15    Networking

20:15-21:00    Grup Master Mind

21:00-21:30    Networking

Important: Înainte de ora 18:30 sala este rezervată clienților de la Bastilia și după acest interval se vor face înregistrările la întâlnire.

Înregistrarea se face doar pe bază de înscriere și implică un cost de 20 lei! Numărul de locuri este limitat.

Adresa: Librăria Bastilia, Piața Romană, nr. 5.

Cerere curs inhouse