fbpx The FLOW Power System - a Learning Festival Webinar | Learning Network Mergi la conţinutul principal

The FLOW Power System - a Learning Festival Webinar

Trainer
Categorie
Learning & Development
Dezvoltare Personala
Tip eveniment
Webinar
Curs Open/Deschis
E-Learning / Curs Online
Nivel
Intermediar
Certificari
Data si locatie
Cere program personalizat:

Discover the power of flow, enter in the flow of power

 
 “Atunci când suntem relaxati, focalizati si determinati, intram într-o stare mentala în care succesul este inevitabil.” – Bruno Medicina

 
Starea de flux” sau “flow state”, este starea mintala care este in acelasi timp cauza si efectul unei performante de varf, o stare in care putem sa accesam resurse de nivel diferit, o stare in care limitele si fricile obisnuite nu mai au efect, blocajele dispar, si reusim sa ne exprimam la maxim, stiind ca putem sa avem incredere absoluta intr-un nucleu personal de autenticitate care percepe realitatea – o evalueaza si calculeaza – cu o precizie si o viteza infinit mai mare decat gandul rational obisnuit.

 
Aceasta stare este foarte bine cunoscuta de mii de ani, si fiecare atlet, scriitor, artist, dansator, incearca sa dea “descrierea” lui: unii vorbesc de a fi “in the zone” sau “in the groove”, alti de extaz sau starea de gratie… si pentru cei care practica arte martiale, se poate vorbi de mushin, “no mind”, sau de mizu no kokoro, adica “mintea ca apa”.

 
Mai recent, exista un om de stiinta, Mihaly Csikszentmihalyi, care a cercetat aceasta stare timp de 50 de ani, a studiat nenumerati atleti si performeri si a publicat un mare numar de carti pe aceasta tema.

 
In calitate de antrenor, consultant, trainer, coach, eu mereu m-am ocupat de performanta si de metode pentru a o imbunatati, si m-am intalnit, evident, de multe ori cu conceptul de flow, conceptul care mi s-a parut intr-adevar farmecator si despre care m-am convins de la bun inceput ca este adevarata cheie pentru a atinge rezultate excelente in orice activitate.

 
Fiindca explicatiile obisnuite mi s-au parut limitative si deloc convingatoare, am condus si eu ani de zile cercetarile mele, si am ajuns la niste concluzii despre ce este starea de flux si despre cum poate fi produsa si folosita, fie pentru a produce performante de varf fie, pur si simplu, pentru a fi mai eficienti in viata de zi cu zi.

 
Am descoperit ca, departe de a fi ceva “senzational”, starea de flux nu este decat o stare in care in loc de a actiona dezordonat, toate partile creierului “trag” in aceeasi directie, si in care constiinta rationala – in loc de a ne bloca performanta cu indoieli, critici, frici, framantari, se ocupa cu adevaratul scop al ei, adica hotararea si fixarea obiectivelor, lasand apoi libere celelalte sectoare ale mintii sa isi faca treaba fara blocaje inutile.

 
Dar am si descoperit ca “starea de flux” nu se refera doar la oameni, ci este pur si simplu starea de maxima eficienta orcarei sistem: deci, nu doar noi, dar si o echipa de sport, o firma, o orchestra, chiar si o masina, toate aceste pot fi puse “in flow” in momentul in care aceasta stare este descompusa in elemente ei.

 
Am numit “Fluxogenics” sistematizarea teoretica pe care am facut-o, si pe care o am apoi rezumat in un model practic - The F.L.O.W. Power System – care poate fi aplicat la nivel personal sau la orice alta structura – de fiecare data se doreste atingerea Maxim de rezultate cu minim de efort.

 
Te astept la Workshop pentru a descoperi impreuna cum sa avem o perceptie complet diferita asupra a ceea ce putem face, cum sa atingem aceasta stare speciala a mintii si cum sa o folosim in avantajul nostru.

 
Ce o să înveți

 • Cele zece puncte al Fluxogenics, pentru a declansa starea de flux la comanda
 • Cele zece obstacole care impiedica starea de flux
 • Modelul “F.L.O.W. Power System” si cum poate fi aplicat

 
Data fiind ca “Flow state” este calea cea mai scurta dintre Potenţial şi Manifestarea lui, aplicarea modelelor predate iti va permite:

 • Sa invati sa nu fii derutat de obiective false
 • Sa descoperi adevarata sursa a puterii
 • Sa declansezi nivelul maxim de energie
 • Sa scapi de blocaje autoimpuse
 • Sa descoperi busola care te va îndruma
 • Sa stapâneşti partea tehnica
 • Sa ridica la maxim încrederea în tine
 • Sa maximizeazi concentrarea
 • Sa stii cum sa folosesti “power of flow” in toate activitatile – personale si profesionale – care necesita nivelul maxim de performanta.

 

Data si locatie
Cere program personalizat: