fbpx Bruno Medicina | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Bruno Medicina


Bruno Medicina

Bruno Medicina, 59 de ani, este un este un Performance Coach (HPCC), Trainer, Autor şi Speaker, cu aproape 40 de ani de experienta in a-i ajuta pe oameni sa descopere si sa isi foloseasca potentialul lor pentru a obtine performante de top în orice domeniu, cu o atentie speciala pe vanzari, leadership, sport si muzica.

Are un background solid în filosofie, muzica clasica, arte martiale si psihologie si o serie de cunostinte in domenii mai putin formale (Programare Neurolingvistica, Hipnoza Ericksoniana, Coaching, Hyper Performance Training, Total Quality Management, Arte martiale, Firewalking, Boardbreaking, etc.) si impartaseste cu entuziasm experienta sa umana si profesionala.
Prin urmare, isi mentine o activitate intensa ca trainer, coach, speaker si consultant.

Dincolo de repertoriul standard de training, Bruno a dezvoltat o serie de Seminarii originale care includ experiente de mare impact, precum Firewalking (Fire Up Your Power Seminar) si Boardbreaking (FLY – Find the Leader in You Seminar), si niste traininguri deosebite de nivel avansat unde se aplica cele mai recente descoperiri in Psihologia Evolutionista, Teoria Jocurilor, Neuromarketing si Fluxogenics.

Creatiile sale mai recente:

– “Effortless Performance Training: The F.L.O.W. System”– bazat pe ultimele cercetari privind asa-numita „stare de flux” si utilizarea potentiala a acesteia în afaceri, sport si viata personala pentru a obtine rezultate maxime cu efort minim.

– “In flow with the Infinite: the secrets of charisma” – un mod complet nou de a se reconecta cu identitatea cea mai profunda si de a elibera adevarata esenta a puterii si a conducerii

– “HyperCoaching: a multidimensional experience of growth” – un model de coaching care abordeaza toate aspectele unei performante, pentru a obtine rezultate exceptionale în orice domeniu, personal si profesional.