fbpx Flowing to success | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Flowing to success

Trainer
Categorie
Dezvoltare Personala
Tip eveniment
Conferinta
Curs In House
Data si locatie
Cere program personalizat:

“Atunci când suntem relaxaţi, focalizaţi şi determinaţi, intrăm într-o stare mentală în care succesul este inevitabil.” Bruno Medicina

“Industria succesului” este una din cele mai floride şi discutate concepte ale lumii.

Reţeta veşnică, prezentată sub toate formele posibile, e aparent simplă: alege un obiectiv (SMART), fă un plan, acţionează şi – dacă ceva nu merge – adaptează planul. Cât se poate de banal şi firesc. Şi totuşi ajunge să ne uităm în jurul nostru pentru a vedea că reţeta aceasta nu prea dă rezultatele sperate şi că de multe ori “clienţii” autorilor de bestsellere motivaţionale sunt cât se poate de departe de o viaţă de succes.

Se pare că mereu ceva ne scapă, ceva acţionează împotriva noastră şi suntem mereu în căutare de următoarea tehnică, următorul secret care ne va garanta bani, succes şi fericire.

Ceea ce trebuie să înţelegem este că suntem programaţi genetic să fim “maşini pentru succes” şi că fiecare dintre noi obţine sau atrage EXACT ceea ce îşi doreşte; dar nu ceea ce îşi doreşte la nivel conştient, ci ceea ce îşi doreşte partea cea mai adâncă a psihicului nostru, subconştientul. Dacă nu avem curajul să înfruntăm partea aceasta ascunsă, ne vom găsi mereu în situaţia de a hotarî un lucru şi de a face altul, de a fi mereu în conflict şi luptă cu noi înşine.

Despre starea de flux 

 ”Frica noastră cea mai adâncă nu este aceea de a fi inadecvaţi. Frica noastră cea mai adâncă este că suntem puternici peste măsură.” - Nelson Mandela

Creierul nostru e plin de frici, credinţe limitative, paranoia, blocaje care împiedică de la bun început orice rezultat pozitiv şi care sunt mult mai puternice decât toate tehnicile noastre mărunte (vizualizări, afirmaţii, planuri) prin intermediul cărora încercam să le depăşim.

Astfel, deşi suntem “maşini pentru succes”, conducem cu frâna de mână trasă. Tot încercăm să avem un motor din ce în ce mai puternic, tot căutăm benzină şi metode să “declanşăm puterea”, când de fapt ar fi suficient să lăsăm frânele libere pentru a atinge orice rezultat. Aşadar, pentru a exprima capacităţile noastre, pentru a manifesta şi atrage în întregime ceea ce ne dorim, nu e nevoie de o altă tehnică, un alt exerciţiu, o altă metodă, ci de a “lăsa frânele libere şi a permite ca motorul să se exprime la maxim”.

Bruno Medicina cercetează ideea de “stare de flux” de aproape zece ani şi a concluzionat că există o condiţie psihofizică în care eficienţa e maximă, concentrarea e totală, iar rezultatele par să vină fără nici un efort. Atingerea acestei stări este cheia definitorie a oricărei realizări. Da fapt, a fi în flux înseamnă să te găseşti în punctul zero al conştiinţei, să experimentezi libertatea absolută ce derivă din concentrarea pe momentul prezent şi din conexiunea globală cu mediul înconjurător.
Presupune activarea sincronicităţii, a legii atracţiei, activarea unor resurse a căror existenţă nu o bănuim şi eliminarea unor obstacole pe care mintea noastră le boicotează continuu.
Participarea la seminar îţi va construi:
  • o percepţie complet diferită asupra ta şi a ceea ce poţi face
  • starea mentală de învingător

Program:

9.00-10.00 Înscrierea participanţilor / Welcome coffee
10.00-12.00 Sesiunea 1
12.00-13.30 Pauza de prânz
13.30-15.30 Sesiunea 2
15.30-16.00 Pauza de cafea
16.00-18.00 Sesiunea 3
18.00-20.00 Sesiunea Firewalking
20.00-20.30 Închiderea evenimentului

Data si locatie
Cere program personalizat:
?