fbpx Curs „Healthy conflicts©”, Interact | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Curs „Healthy conflicts©”, Interact

Nivel
Incepator
Intermediar
Descriere

Descriere

 

Healthy conflicts© este un atelier practic ce oferă participanților oportunitatea de a clarifica sursele conflictelor, ce elemente toxice pot apărea în cadrul acestora și cum pot fi conflictele eliminate. Programul propune o abordare diferită, conform căreia conflictul este o manifestare sănătoasă care poate fi abordată fără pierdere de timp și energi inutile.
Prin intermediul profilului Emergenetics® participanții descoperă preferințele de gândire și comportament și modul în care acestea influențează raportarea fiecăruia la conflict. Ințelegând aceste preferințe proprii, pot fi puse bazele unui plan de acțiune.

 

Ce este Emergenetics®?

Un instrument psihometric bazat pe cercetări științifice care indică faptul că suntem pe de o parte, predispuși din punct de vedere genetic să gândim și să acționăm într-un anume fel, și pe de altă parte, că aceste trăsături se modifică în timp sub influența factorilor sociali sau de mediu – ne schimbăm pentru că ne dezvoltăm prin experiențele noastre. Tocmai această combinată dintre genetică și experiențe ne formează tipare care pot fi, mai apoi, recunoscute.

Dacă ești dornic sa îți dezvolți abilitățile de conflict management și să gestionezi mai bine unele situații în echipele din care faci parte, iată obiectivele de învățare pe care noi le urmărim cu acest curs:

• Eliminarea sau prevenirea elementelor toxice din cadrul unui conflict
• Controlul emoțiilor
• Reacția asertivă la comportamente agresive
• Ințelegerea modurilor în care pot fi prevenite escaladările inutile și nesănătoase ale conflictelor
• Abordarea unui conflict și rezolvarea lui într-un mod sănătos
• Identificarea cauzelor reale ale unui conflict

 

 

Cerere curs inhouse