fbpx Hello Faces - curs | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Hello Faces - curs

Trainer
Categorie
Coaching
Tip eveniment
Curs Open/Deschis
Curs In House
Nivel
Intermediar
Data si locatie
Cere program personalizat:

Perceptia ta despre mine este o reflectie a ta. Raspunsul meu fata de tine este o constientizare despre mine.” 

Ne cunoastem prin oglindire, ne confruntam cu noi insine prin ceilalti, ne apreciem sau ne judecam prin comparatie, aflam despre noi insine - ganduri, provocari, placeri, comportamente, tendinte, reactii, credinte, puncte slabe sau forte interpretand oglinzile oferite de catre oamenii ce ne inconjoara.

Jocul Faces nu este un album cu diverse fete interesante ci este o modalitate prin care asezam in oglinda ceea ce vedem in ceilalti, fie ca ne place sau nu, studiindu-ne astfel pe noi insine. Ceilalti ne ofera informatii despre noi pe care le putem observa din reactiile noastre fata de ei. In noua era a imaginilor, comunicam prin ele cum nu s-a mai intamplat niciodata pana acum si fiecare fotografie are mesajul ei, oglinda ei, spatiul ei de studiu care te asteapta.

Hello Faces este acea intalnire care iti ofera know-how-ul necesar sa extragi aceste informatii despre tine si despre cei pe care iti doresti sa-i sustii: familia, mediul de lucru personal sau profesional, echipa sau clientii tai.

Prin diversele exercitii practice si interactive prin care vei trece vei fi antrenat:

  • sa abordezi in diferite moduri si set-up-ri imaginile si cardurile de reflectie, cuvintele-stari-arhetipuri ce ne caracterizeaza;
  • sa folosesti componentele jocului si rolul acestora: imagini, carduri cuvant, cartea, oglinda, diagrama;
  • sa interpretezi si sa culegi interpretarea celorlalti din mesajele foto oferite;
  • sa abordezi Faces in sedintele tale individuale, de grup, de echipa;
  • sa structurezi informatia relevanta din fiecare exercitiu pentru a o transpune intr-o analiza constienta, directionata catre actiuni concrete avand scop evolutiv;
  • sa folosesti jocul indiferent de targetul tau de audienta sau de timpul pe care-l ai la dispozitie;
  • sa adaptezi si sa personalizezi exercitiile extra program pe care le vei primi dupa intalnire.

Dupa succesul exceptional la nivel global inregistrat cu jocurile metaforice, The Coaching Game si Punctum, si dupa intalnirile unice, cu momente neasteptate dar precise avute de cei prezenti, Faces are o abordare mai directa dar urmeaza aceeasi metodologie rafinata si verificata de mai bine de un deceniu. In acelasi timp, invitatia la studiu oferita de Faces este actuala, potrivita cu tendintele prezentului si orientata spre evolutia fireasca spre viitor.

Vei participa la o intalnire unica, singurul program de acest gen din Romania, condus de traineri internationali cu experienta acumulata in ani in Points of You® cat si in profesiile ce sustin evolutia personala si profesionala a oamenilor.

Este pentru tine intalnirea si te asteptam in sala daca activezi in domeniile: coaching, terapie, HR, management, educatie, training, facilitare workshopuri. De asemenea, daca esti preocupat de evolutia ta personala si invatarea continua, aceasta ocazie va fi speciala pentru tine.

Investiția participării:

1. Participarea la program care include: jocul Faces, facilitarea programului si toate materialele de lucru necesare, coffee-breaks & masa de pranz, 2500 lei.
2. In cazul in care iti doresti sa oferi echipei tale o activitate inedita in cadrul unui teambuilding sau pur si simplu o experienta de grup diferita, pe o tema sau provocare interna existenta, conditiile vor fi speciale si te invitam la o discutie in aceasta privinta: .

Avantaje post training:

  •  apartenenta la grupurile Facebook - Points of You® Practitioner Romania, Points of You® International Tribe, Points of You® Romanian Tribe - spatii de recunoastere si resurse pentru nenumarate activitati;

Calendarul evenimentelor Hello Faces urmatoare:

  1. BUCURESTI | 15 iunie 2019 | 09.30 - 18.30
  2. CLUJ-NAPOCA | 23 IUNIE 2019 | 09.30 - 18.30

Pentru a te inscrie ca participant la aceasta intalnire, foloseste formularul din stanga paginii. Te vom contacta ulterior pentru confirmare si stabilirea detaliilor finale.

Acest workshop va fi facilitat de:
Oana Niculae – Trainer si Country Leader POINTS OF YOU® ROMANIA.

Data si locatie
Cere program personalizat: