fbpx Instructional Video Design | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Instructional Video Design

Trainer
Categorie
Learning & Development
Tip eveniment
Curs Open/Deschis
Curs In House
Data si locatie
Cere program personalizat:

Presiunea de cost, impact si viteza resimtita de catre functiunea de training este mai mare ca oricand. Metodele, instrumentele si obisnuintele trecutului nu mai pot satisface noile obiective. Trecem printr-o perioada in care meseria de trainer se reinventeaza masiv. In foarte scurt timp, abilitatea trainerului de a activa online sau macar de a completa activitatea de sala cu elemente online si multimedia va deveni o conditie eliminatorie a meseriei. De departe cel mai de impact tip de continut multimedia este continutul video, filmul. Pentru ca acesta nu este tocmai simplu de realizat, am pus la punct cateva experiente intensive de antrenament care sa va faciliteze drumul.

  • Mai mult exercitiu: poti scoate in afara salii de curs teoria si tot ceea ce are ca unic scop “general awareness-ul” castigand astfel timp in intalniri pentru exersarea abilitatilor de dobandit.
  • Costuri de oportunitate mai mici: poti reduce necesitatea scoaterii din productie a participantilor asociata instruirii extinzandu-ti activitatea de livrare in operational.
  • Just-in-time: prin continut video cursantii pot invata just-in-time: unde, ce si cand au nevoie sa invete. Pot revizui usor materialele de instruire ori de cate ori au nevoie, in propriul lor ritm.
  • Impact sporit: o poza spune cat 1000 de cuvinte, iar filmul este facut din mii de poze. Faceti calculul. :) Explicatiile si exemplificarile tale vor avea un impact exponential – poti da exemple vizuale, poti demonstra faptic si detaliat diversele instructiuni de lucru, poti documenta vizual activitati si procese specifice din activitatea cursantilor, poti capta, structura si expune prin interviu video cunostinte si bune practici ale diversilor experti din organizatie. Intra pe pagina dedicata a cursului pentru vedea aplicatiile filmului in instruire.
  • Standardizare: stim ca esti un trainer excelent. Dar nu esti un robot. Nu in toate zilele esti in forma maxima. Activitatea de instruire are doza ei anume de uzura data de repetitie si de necesitatea de a face ca acelasi curs sa semene de la o livrare la alta. Mutand principalele explicatii si exemple in continutul video dezvoltat de tine, vei oferi cursantilor de fiecare data cea mai buna forma a ta.
  • O relatie imbunatatita: cu cine? Cu clientii tai interni: participantul si managerul acestuia. Procesul de Rapid Video Development iti va permite sa proiectezi si sa organizezi interventiile de instruire pornind strict de la client, de la nevoile si valoarea pe care el le percepe. Ii vei aborda intr-o maniera moderna, captivanta, specifica si eficienta, iar rezultatul muncii tale ii va reprezenta ca departament sau echipa mai bine decat oricand.

Data: 23 - 24 aprilie si 07 - 08 mai

Pret: 550 Euro + TVA
Inscrierile realizate pe persoana fizica vor fi facturate fara TVA.

Data si locatie
Cere program personalizat:
?