fbpx Webinar: Introducere în tehnica Bikablo, Faviz | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Webinar: Introducere în tehnica Bikablo, Faviz

Trainer
Categorie
Learning & Development
Tip eveniment
Webinar
E-Learning / Curs Online
Nivel
Incepator
Intermediar
Certificari
Data si locatie
Cere program personalizat:

În aceasta sesiune de 90 de minute vei descoperi tehnica de facilitare vizuală bikablo® și vei învața o serie de elemente introductive pentru comunicarea vizuală și reprezentarea grafică a ideilor.

 

Facilitarea vizuală este o metodă (nouă) care face conținutul și procesele vizibile în timp real, fie că vorbim de prezentări, ateliere, sesiuni de coaching, training sau întâlniri. La trainingul bikablo® deprinzi abilitățile și metodele necesare pentru vizualizarea ideilor. Indiferent dacă lucrezi ca facilitator, consultant, manager sau specialist, înveți un limbaj vizual împreună cu metode pe care le poți folosi în activitatea ta.

 

Academia bikablo® este o companie germană - cu sediul în Köln - pionier în dezvoltarea gândirii vizuale și facilitarea vizuală. Pe parcursul a peste 10 ani de experiență practică, a fost dezvoltat un limbaj vizual universal aplicabil pe care oricine îl poate învăța.

 

Metodologia creată are o abordare structurată, construită în jurul unui proces secvențial pentru a o face accesibilă oricui dorește să practice vizualizarea. Iar vestea bună este că nu ai nevoie de talent la desen pentru că tehnica bikablo® poate fi deprinsă și utilizată de către oricine, indiferent de gradul de creativitate sau înclinare artistică!

 

Mai multe informații despre facilitarea vizuală și modul în care poate fi folosită poți găsi și pe www.faviz.ro, iar dacă dorești să te înscrii la următorul training bikablo ce va avea loc in 9-10 Iulie la București, click https://www.learningnetwork.ro/curs/training-bikablo-facilitare-vizuala/5284

Data si locatie
Cere program personalizat: