fbpx FAVIZ | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Competente acoperite
Abilitati de prezentare
Ablitati de facilitare
Coaching
Comunicare
facilitare vizuala
Managementul timpului
Servicii oferite
Coaching
Facilitare vizuala
Înregistrare vizuală
Training
FAVIZ

FAVIZ (Facilitare Vizuala) este o companie care promoveaza gandirea vizuala si incurajeaza comunicarea si colaborarea la locul de munca, intr-un mod creativ si interactiv, utilizand puterea imaginilor si a simbolurilor vizuale.

 

Servicii oferite:

Training

Ne propunem să îmbunătățim performanța angajatilor prin programe de invatare interactive ce urmaresc dezvoltarea abilităților interpersonale cheie. Proiectam și implementam programe de învățare de înaltă calitate, care pot aduce angajații la un nivel superior, astfel încât toți să aibă abilități și cunoștințe sporite, împreună cu mentalitatea potrivită, astfel încât să poată avea un impact real în rezultatele proiectelor de care se ocupa.

Inregistrare Grafica

Traducem într-un rezumat vizual conținutul diferitelor evenimente (de exemplu, conferințe, prezentări, întâlniri) pentru a ajuta oamenii să înțeleagă mai bine, să-și amintească și să se conecteze cu cele spuse. Cu markere și hârtie, creăm o „hartă” cu idei principale ale evenimentului, folosind o combinație de cuvinte, imagini, simboluri și culoare.

Coaching si facilitare vizuala

Acompaniem oamenii și echipele să lucreze la proiectele sau provocările lor și îi îndrumăm spre un rezultat specific, folosind cadre vizuale, instrumente și tehnici de facilitare. În calitate de facilitator de grup, ne propunem să ajutăm angajații să lucreze împreună mai eficient, să creeze sinergie, să genereze idei noi și să obțină consens și acord.

Faviz este singura companie certificata din Romania care promoveaza si ofera programele de vizualizare bikablo®. Academia bikablo® este o companie germană - cu sediul în Köln - pionier în dezvoltarea gândirii vizuale și facilitarea vizuală. Metodologia creată are o abordare structurată, construită în jurul unui proces secvențial pentru a o face accesibilă oricui dorește să practice vizualizarea.

 

Bikablo inseamna:

Un deceniu de experiență

Pe parcursul a peste 10 ani de experiență practică, a fost dezvoltat un limbaj vizual universal aplicabil pe care oricine îl poate învăța: tehnica bikablo®.

Produse de vizualizare

Dicționarele și materialele vizuale bikablo® sunt realizate exclusiv de partenerul nostru Neuland, producătorul de materiale și echipamente de facilitare de înaltă calitate

Echipă globală

Peste 30 de traineri internaționali și specialiști în consultanță, design grafic, instruire și facilitare care răspândesc cunoștințele bikablo® în întreaga lume.

Utilizarea gândirii vizuale la locul de muncă poate ajuta la organizarea mai bună a informațiilor și la stimularea creativității atunci când rămâi blocat. Gândirea vizuală poate să ne ajute să ne exprimăm mai ușor ideile și să vedem conexiunile dintre acestea, explorând astfel toate posibilitățile. Există multe moduri diferite de a utiliza gândirea vizuală, de la claritatea comunicării la stimularea ideilor și toate aceste metode îți pot aduce un pic de culoare în rutina ta de zi cu zi.