fbpx Jordan Belfort, adevaratul Lup de pe Wall Street, vine in Romania! | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Jordan Belfort, adevaratul Lup de pe Wall Street, vine in Romania!

Trainer
Tip eveniment
Conferinta
Curs In House
Data si locatie
Cere program personalizat:

Aceasta conferință este axată pe celebrul sistem Straight Line Persuasion,
 - cum poți convinge pe oricine – fără a încălca etica – sa facă orice -
PLUS cum să-ți mărești veniturile, vânzările, rata de închidere și încrederea.

Adevărul este că atât în viață, cât și în Business chiar și cei mai buni oameni au nevoie de cele mai bune instrumente pentru a fi cu adevărat convingători.

Metodele care într-adevăr funcționează sunt puține, iar atunci când le înveți de la un practician, economisești timp, bani, resurse, energie și maximizezi șansele pentru a ajunge acolo unde îți dorești.

Vânzările sunt oxigenul oricărei organizații, iar fără oxigen organizația moare. Acum mai mult decât oricând, persuasiunea, indiferent că ești vânzător, cumpărător sau într-o poziție de lider, devine simpla diferență care face diferența.

 Astăzi, programul lui Jordan Belfort, Straight Line Persuasion System, îi permite să pregătească orice companie sau individ, indiferent de vârstă, pregătire, domeniu, statut social sau experiență  și îi ajută să obțină rezultate imediate, abundență și succes fără să-și compromită integritatea sau etica.

Straight Line System Persuasion - Un sistem cu rezultate imediate

Pe parcursul ultimelor două decenii, sistemul Straight Line a lui Jordan Belfort a generat rezultate financiare extraordinare pentru mii de companii din întreaga lume, din orice domeniu posibil.

Participând la această conferință vei fi beneficiarul direct al celui mai performant și testat sistem de persuasiune din lume.

Printre clienții lui Jordan Belfort se numără companiile cu cel mai mare succes din lume cum ar fi Virgin Atlantic, Deutsche Bank, Symantec, the Royal Bank of Scotland, General Electric, Forbes Manhattan, Investec, Hewlett-Packard, the U.S. Federal Reserve Bank etc.

Top 10 lucruri pe care le vei învăța:

1. Secretul pentru a încheia orice afacere cu calm și în mod constant de fiecare dată, fără cea mai mică urmă de presiune

Este elegant, clasic și extrem de eficient. Vei afla cum să creezi un raport imediat, cum să controlezi conversația cu măiestrie și cum să finalizezi cu succes vânzarea.

2. Arta și știința sistemului prospectării Straight Line Persuasion

Vei învăța cum să dezvolți un canal de vânzări de milioane de euro.

3. Cele patru elemente cheie pentru a crea prezentări etice care să ducă, efectiv, la încheierea afacerii

Majoritatea prezentărilor în vânzări sunt total greșite și te opresc, de fapt, de la închiderea vânzării pe care ti-ai propus-o.

4. Cum să intri rapid în contact cu potențialii clienți și cum să le foloseștipentru a aduna informații masive.

Folosind Straight Line Persuasion potențialii clienți vor fi predispuși să aibă încredere în tine, așa că-ți vor spune care sunt valorile lor cele mai înalte, dar și care este durerea lor cea mai mare. Având aceste informații îți maximizezi șasele să închei afacerea cu minim 60%.

5. Cum să contracarezi imediat obiecțiile și credințele limitatoare ale cumpărătorului, cum să transformi scepticii în cumpărători.

Această tehnică reprezintă secretul sistemului Straight Line și îți va îndemna clienții să cumpere. Aste o diferență uriașă între a spune tu: ”trebuie să cumperi” și a spune el: ”vreau să cumpăr”.

6. Procesul Negocierii Straight Line pas cu pas

Vei afla inclusiv cele 7 cuvinte magice care îți permit să obții cele mai mici prețuri de fiecare dată atât ca vânzător cât și cumpărător. Vei ști totodată cum să folosești cele 5 elemente Straight Line pentru a construi un scenariu de discuție logic și emoțional, elegant și eficient.

7. Cele 4 elemente de bază ale jocului intern.

Aceste patru elemente sunt absolut esențiale pentru succesul tău, îți determină starea mentală și domină în orice situație de afaceri. Dacă îți lipsește chiar și unul dintre ele, vei ajunge să-ți sabotezi propriul succes!

8. Formula în 10 pași pentru construirea unui flux de recomandări și obținerea clienților pe viață.

Cu această formulă demonstrată, îți vei face viața de o mie de ori mai ușoară.

9. Și, din nou, acesta este doar începutul.

Odată ce ai participat la trainingul lui Jordan, Straight Line Persuasion, vei fi pur și simplu de neoprit. Vei gândi, vei simți și vei acționa la un nivel superior.

10. Creșterea Echipelor de vânzări

Formarea, Gestionarea și Motivarea echipei tale pentru a genera o performanță de clasă mondială. Vei afla top 9 greșeli distructive operaționale care îți ruinează afacerea și vei ști cum să folosești cumulativ Straight Line Marketing (crearea unui sistem eficient, online sau offline, care să funcționeze mână în mână cu eforturile tale de vânzare.)

 

Investitie

Alege unul dintre cele 3 pachete Silver, Gold sau Business care includ beneficii diferite, astfel:

Pachetul Silver inlcude:

 • acces conferință
 • mapă conferință
 • traducere simultană
 • locuri în zona Silver (S1-S6)

Pachetul Gold include:

 • acces conferință
 • mapă conferință
 • traducere simultană
 • locuri în zona Gold ( G1-G13)
 • lunch

Pachetul Business Gold include:

 • acces conferință
 • mapă conferință
 • traducere simultană
 • locuri în zona Business Gold (B1-B14)
 • lunch

Puteti vedea aranjarea salii si a modului de repartizare a locurilor pe sectoare click aici:  repartizare-locuri-eveniment-lupul-de-pe-wall-street.jpg

Preturi si Discount-uri:

Pana pe 15 august, ai un cupon de reducere de 100 de euro din pretul intreg:

 • Silver – 275 euro +Tva
 • Gold – 290 euro +Tva
 • Business Gold – 290 euro +Tva (pana pe 31 iulie*) si 340 euro + Tva (intre 1-15 august)

* Până la data de 31 iulie prețul pachetului Business Gold va fi același cu Gold. După această dată prețul întreg al unui bilet Business Gold va fi de 440E+Tva

Intre 16 august si 30 octombrie, cuponul va avea un discount de 50 de Euro:

 • Silver – 325 euro + Tva
 • Gold – 340 euro + Tva
 • Business Gold – 390 euro + Tva

Dupa 1 noiembrie biletele au pret intreg:

 • Silver - pret intreg 375 de Euro + TVA
 • Gold - pret intreg 390 de Euro + TVA
 • Business Gold - pret intreg 440 de Euro + TVA

Locul desfășurării evenimentului

Rin Grand Hotel - Sala București – Șoseaua Vitan-Bârzești, nr. 7D (vezi harta)

Inscrieri

Pentru informatii si inscrieri acceseaza PAGINA EVENIMENTULUI sau contacteaz-o pe

Andreea Ristache
0746.258.719

 

Data si locatie
Cere program personalizat:
?