fbpx The leadership effect | Learning Network Mergi la conţinutul principal

The leadership effect

Trainer
Tip eveniment
Conferinta
Curs In House
Data si locatie
Cere program personalizat:

John Maxwell este una dintre cele mai proeminente voci in domeniul leadershipului si dezvoltarii personale si profesionale la nivel global.

Pe 12 noiembrie anul acesta, la Bucuresti, vei avea ocazia sa il intalnesti in cadrul unui eveniment de mare tinuta, The Leadership Effect.

Ce il motiveaza pe John Maxwell atunci cand impartaseste tuturor viziunea sa despre leadership?

Iata ceea ce afirma chiar el:

Filozofia mea de leadership este simpla: Totul creste si descreste prin leadership. Pentru ca atat de multe depind de aceasta filozofie, pasiunea vietii mele este sa dezvolt lideri la toate nivelurile. Cred in voi si in puterea influentei voastre de a crea o mostenire in sfera voastra de influenta care va lasa in urma o armata de lideri ce inteleg importanta unui leadership puternic. 

Am avut privilegiul sa scriu peste 70 de carti si sa vorbesc in fata a milioane de oameni care, ca si voi, pun valoare pe ceea ce trebuie sa faci ca sa ajungi un mare lider. Sper ca veti gasi resursele de care aveti nevoie ca sa aveti o experienta de leadership nu doar memorabila ci si influenta, participand la acest eveniment! 

Intalnirea cu John Maxwell va atinge chestiuni esentiale din sfera de leadership:

  • Cel cinci niveluri ale leadershipului
  • Cele 15 Legi ale cresterii
  • John Maxwell va vorbi, in premiera, despre ADN-ul celor care invata, cu cele 11 elemente ale sale. Premisa care sta in spatele acestui concept este aceea ca uneori, in viata, iesim invingatori. Alteori invatam din propriile experiente, daca alegem sa le folosim ca stimulente pentru propria crestere. Cei care opteaza petnru acest mod de a intelege lumea au “ADN” – ul invatarii, adica maturitate, speranta, responsabilitate si nu numai.

Reverse Media, Fin Media si Learning Network te invita, asadar, sa petreci cinci ore alaturi de John Maxwell in cadrul unui eveniment de exceptie!

El va avea loc pe 12 noiembrie 2013 la Bucuresti la Crystall Palace Ballrooms pe Calea Rahovei 198A, Sector 5

Preturi:

  • 1630 (inclus TVA) lei
  • 2180 (inclus TVA) lei, tarif VIP

Biletele VIP presupun locuri in primele 10 randuri ale salii care gazduieste evenimentul + masa pranz cu John Maxwell.

Data si locatie
Cere program personalizat:
?