fbpx Leadership Versatile - A practical guide for managing opposing forces | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Leadership Versatile - A practical guide for managing opposing forces

Trainer
Tip eveniment
Masterclass
Curs In House
Data si locatie
Cere program personalizat:

Mediul  de business modern la nivel international este definit de schimbari continue si de multa ambiguitate. Pentru a naviga in aceasta noua paradigma, managerii de astazi trebuie sa devina lideri versatili, capabili sa schimbe cursul actiunilor si sa se adapteze rapid.

Va invitam la Bucuresti,  pe 12 Noiembrie 2014, in cadrul celei de-a 7-a editii a evenimentului  HART HR Strategic, la un Master Class privind leadership-ul versatil, pentru a participa, intr-un cadru exclusivist,  la  dezbateri de inalta tinuta, la aplicatii practice centrate pe auto-reflectie si accelerarea competentelor de leadership.

Va invitam la un eveniment incitant care va propune subiecte de actualitate abordate intr-o maniera unica si pragmatica:  personalitate, factori comportamentali contra-productivi, valori,  reputatie, leadership versatil si performata.

Alaturi de noi vor fi doi dintre cei mai marcanti, autori si consultanti in probleme de leadership ai momentului, Ryan Ross, VP Global Alliances, Hogan Assessment Systems, Rob Kaiser, Presedinte, Kaiser Leadership Solutions.       

De ce sa participi:

-       Participantii vor  primi instrumente practice pentru a creste competentele de leadership

-       Participantii vor primi rapoarte si feedback  in jurul a doua instrumente premium folosite in dezvoltarea liderilor din Top 500 cele mai bogate companii din intreaga lume (Leadership Versatility Index & pachetul  Hogan Leadership Forecast Reports)

-       O paradigma unica asupra leadership-ului, ancorata in realitatea de business: versatilitatea, modelul celor 4 forte in leadership

-       Auto-constientizarea comportamentelor proprii  de leadership si impactul acestora asupra performantei  

-       Intelegerea legaturii dintre caracteristicile personale, leadership si reputatie, singura componenta controlabila din cariera

-       Obtinerea echilibrului in leadership si performanta

-       O privire asupra diferentelor generationale (Gen Y) si ce presupun acestea din punctul de vedere  al adaptarii stilului de leadership  

 Cui se adreseaza Master Class-ul:

-       Manageri, directori, C-level 

-       Consultanti in resurse umane si management

Cand are loc: 12 Noiembrie, 2014

Unde are loc: Bucuresti

Agenda: 9:00-14:00 (incl. Networking Lunch)

Pret: 250 euro, plus TVA

IMPORTANT: Cunoasterea limbii engleze este obligatorie. Masterclass-ul va fi sustinut in limba engleza si nu se asigura traducere.

Data si locatie
Cere program personalizat: