fbpx Lean Belt for IT - Certificare Internaţională | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Lean Belt for IT - Certificare Internaţională

Categorie
Business & Management
Eficienta Productivitate
Tip eveniment
Curs Open/Deschis
Nivel
Intermediar
Avansat
Data si locatie
Cere program personalizat:

Lean Management - Programe de Certificare Internaţională

Abordarea Lean presupune planificarea activităţilor astfel încât să i se dea clientului ce, când şi cum a cerut. Pentru aceasta, trebuie realizat ce a fost planificat, bine de prima oară, eliminând variabilitatea rezultatelor prin stimularea lucrului în echipă pentru reducerea pierderilor şi prin recompensarea performanţelor angajaţilor.

Programul ia în considerare cel puţin trei perspective diferite referitoare la Lean, respectiv:

• Lean ca metodologie de acţiune

• Lean ca set de instrumente de îmbunătăţire a proceselor

• Lean ca filozofie de viaţă.

 

Cursul propus, urmat de examen de certificare pentru Lean for IT, folosește o mare parte din cunoașterea principiilor Lean, care însă au o puternică tentă de particularizare prin aplicabilitate în domeniul tehnologiei informației.

Deși aplicarea tradițională a principiilor Lean în sisteme de producție este bine cunoscută, în cadrul organizațiilor, firmele IT sau organizațiile care au o puternică divizie IT, folosesc conceptele specifice Lean într-o măsură foarte mică.

Lecțiile învățate și practicile dobândite în proiectele derulate cu succes, pot fi aplicate cu rezultate notabile și în industria IT. Aplicarea principiilor Lean în IT pentru îmbunătățirea proceselor, eficientizarea activităților de dezvoltare, întreținere și suport aplicații și sisteme informaționale trebuie să fie în permanență aliniate cu strategia de business având ca actor principal clientul și satisfacerea nevoilor în continuă creștere ale acestuia.

La finalul cursului și a examenului de certificare Lean for IT, participanții vor putea aplica principiile prezentate în organizațiile din care fac parte, vor putea să ofere training, îndrumare și analiză la nivel organizațional, dar și consiliere privind alte oportunități de îmbunătățire.

Acest curs se adresează managerilor IT (top & middle), dar și altor categorii de profesioniști care doresc să se familiarizeze cu abordări specifice Lean for IT, pentru că aceștia să poată dobândi abilitățile conducerii proceselor generice și specifice conform principiilor de îmbunătățire continuă, reducere a pierderilor, optimizare procese, etc.

Cui se adresează: Specialisti și manageri IT care vor conduce proiecte de transformare organizațională utilizând metodologia Lean IT.

Informații despre certificare:

  • LSSIAP: Examenul de certificare constă în 50 de întrebări cu răspunsuri multiple. Punctajul minim pentru promovarea examenului este de 70%. Certificatul emis are termen de valabilitate nelimitat.
Data si locatie
Cere program personalizat: