Mergi la conţinutul principal

Mindset for Learning, DAR Training

Trainer
Categorie
Learning & Development
Tip eveniment
Curs Open/Deschis
E-Learning / Curs Online
Curs In House
Nivel
Intermediar
Specialist
Certificari
Data si locatie
-
Mindset for Learning
Online
206 lei


-
Mindset for Learning
Online
206 lei


Orice persoană care decide să învețe sau să-și perfecționeze o limbă străină, pornește pe un drum care nu este întotdeauna ușor și care presupune efort, mobilizare și ieșire din zona de confort. 

Cum ar fi dacă, TU – Trainerul de limbi de străine- cel care își dorește să vadă efortul cursantului încununat de succes, ai putea să-i ușurezi munca și să te bucuri de faptul că asimilează mai ușor și cu mai multă relaxare?
Cum ar fi dacă, TU – cel care îți dorești să vezi la cursantul tău, bucuria și satisfacția rezultatelor sale, ai putea să-i creezi un mediu de învățare, relaxant și sigur?

Dacă te preocupă aceste lucruri, cursul acesta este pentru tine și te invit să citești mai departe.

 

Cursul este destinat celor care predau limbi străine și celor care predau informații cu o structură fixă și/sau informații tehnice. Cursul oferă o perspectivă creativă a modului în care pot fi transmise informații precise (conținut prestabilit), propunând un set de instrumente și acțiuni, pe care trainerii le pot folosi pentru a crea un mediu diferit de învățare și cât mai potrivit din punct de vedere emoțional și cognitiv.  

 

Este bine cunoscut faptul că, în procesul de învățare, contează mult atât interacțiunea cu profesorul/trainerul, instrumentele folosite cât și spațiul creat. Cu toții învățăm mai ușor cînd ne aflăm în starea potrivită, retenția informațiilor este mai mare și crește randamentul.
Cunoașterea profilului cursantului înlesnește comunicarea și implicit transmiterea informațiilor, pentru că reduce nivelul de rezistență pe care majoritatea oamenilor îl manifestă (poate fără să conștientizeze), când ies din zona de confort.  Acest curs oferă celor care sunt în rolul de trainer/profesor de limbi străine, instrumente (ușor de folosit) care, permit deschiderea acestei uși mentale, în beneficiul celui care vrea să învețe. 

 

La finalul acestui curs, participanții vor cunoaște:

  • Ce presupune un mindset for learning?
  • Cine este cursantul meu?
  • Starea interioară și creativitatea în procesul de învățare
  • Comportamente dezirabile care susțin învățarea

                                                
Când și unde se desfășoară?

Vineri 31.07.2020, 17:30-20:00 - online
Sâmbătă 01.08.2020, 09:00-17:30 – online

 

sau

 

Sâmbătă 15.08.2020, 09:30-17:00 - online
Duminică 16.08.2020, 10:00-12:30 – online

 

Investiția ta: 206 lei (35% reducere, de la 278 lei)

 

Ce spun participanții la alte cursuri, pe care le-am facilitat:

‘’A fost cel mai frumos workshop la care am participat vreodată! Foarte interactiv, foarte challenging, foarte entertaining.‘’ E.C. – medic stomatolog
 

‘’Am avut multe conștientizări și am învățat foarte multe!‘’ M.I. 
 

‘’Plec de aici cu o mare încredere în mine! Mulțumesc!‘’ M.P.
 

‘’Îți mulțumesc pentru toate informațiile pe care  mi le-ai împărtășit și pe care le-am primit cu mare bucurie și deschidere. Multumesc!‘’ A.I.
 

‘’Am învățat lucruri utile pentru mine, despre mine și despre oameni.  Aș dori să mai iau parte la astfel de evenimente.‘’ L.D.
 

‘’Am ales să particip la un workshop prezentat de Dana Russu, comunicarea asertivă. Workshop-ul , prezentat de Dana, este unul interactiv. Astfel dezbaterile pe tema propusă te ajută să aprofundezi informația. Suntem diferiți și avem opinii diferite iar Dana cu calmitate reușește să conducă dezbaterea într-o direcție prietenoasă. Am realizat și înțeles că am și drepturi. În urma acestui workshop am ințeles că am dreptul să nu mă justific pentru ceea ce spun și fac, în limita bunului simț. Am acest defect de a mă justifica in fața oamenilor pentru deciziile pe care le iau. M-a ajutat dându-mi curajul de a mă răzgândi si de a refuza persoane superficiale.’’ O.I. 
 

‘’Mi-a plăcut foarte mult că la workshop-ul de comunicare asertivă, la care am participat, au fost implicați toți participanții și că am făcut  exerciții practice.’’ N.R.

 

Vă aștept cu drag! :)

Dana Russu, MBA
 

Data si locatie
-
Mindset for Learning
Online
206 lei


-
Mindset for Learning
Online
206 lei