fbpx [ONLINE] Agile în HR - Certificare internațională ICP-HR, Atelierul de idei | Learning Network Mergi la conţinutul principal

[ONLINE] Agile în HR - Certificare internațională ICP-HR, Atelierul de idei

Trainer
Categorie
Resurse Umane
Tip eveniment
Curs Open/Deschis
E-Learning / Curs Online
Curs In House
Nivel
Intermediar
Avansat
Certificari
Certificare internațională ICP-HR, ICAgile
Data si locatie
Cere program personalizat:

Dezvoltă-ți cariera cu ajutorul unei certificări internaționale adresate profesioniștilor în resurse umane -  Agile HR (ICP-HR) de la ICAgile.


Această certificare face parte dintr-un parcurs de învățare din cadrul track-ului ICAgile Business Agility și este destinată celor care, în organizațiile tradiționale, sunt denumiți profesioniști HR. Noi preferăm să le spunem oameni care lucrează cu oamenii, în echipe care urmăresc tranformarea Agile, indiferent de expertiză, industrie sau dimensiunea organizației.


Fie că ești sau vrei să devii Agile Coach, manager de echipe sau profesionist HR, va trebui să înțelegi noul context în care interacționează oamenii și strategia, în cadrul companiilor care adoptă structurile de valoare Agile. Cum vă va impacta noul mod de lucru (remote, echipe distribuite, mix de timp personal / profesional, strategii regândite și reinventate) la nivel de responsabilități? Este timpul să te reinventezi, ca profesionist de resurse umane!


Cum va trebui să abordezi managementul performanței, recrutarea, învățarea și dezvoltarea, sistemul de beneficii, modul în care măsori implicarea angajaților? Care sunt abilitățile specific necesare unei transformări Agile de success, din punctul de vedere al oamenilor implicați? 


Cu această certificare internațională, vei obține recunoașterea ca profesionist pregătit pentru organizațiile viitorului, împreună cu un set extins de informații, practici și metode pentru a lucra cu oamenii, cu focus pe individ și crearea de valoare.

Livrarea, exercițiile, instrumentele și agenda acestui workshop sunt optimizate pentru mediul Online. 

Ce obții concret?

 • Șansa de a fi certificat ICP-HR de către ICAgile;
 • În urma participării la curs vei pregăti o lucrare practică (element obligatoriu pentru obținerea certificării), pentru organizația ta, în care propui aplicarea metodelor Agile pe probleme specific identificate de tine – deci o șansă să fii în lumina reflectoarelor și să conduci proiecte noi;
 • Acces la comunitatea Agile People de pe Slack – unde poți interacționa cu profesioniști HR din întreaga lume!
 • Materialele de training, colecția de instrumente și practice pe care să le implementezi imediat în echipa ta;
 • Un profil REISS Motivation Profile gratuit, pentru a înțelege care sunt motivatorii tăi interni și cum să folosești aceste informații pentru a-ți atinge obiectivele

Ce înveți?

 • Introducere în abordarea Agile și modul în care aceasta se interconectează cu Lean și gândirea sistemică. De ce face sens, acum, să lucrăm Agile?
 • Ce caracterizează modul de gândire Agile și cum să faci trecerea de la organizația de HR clasică atunci cînd celelalte echipe deja lucrează cu valori agile?
 • Cum trebuie să se adapteze HR-ul pentru a crea maxim de valoare într-o organizație Agilă? Cum ar trebui să se desfășoare recrutarea, evaluarea performanței, discuțiile despre salarii?
 • Ce exemple concrete există? Cum au procedat alte organizații? Ce funcționează și ce nu?
 • Cum putem folosi în HR tehnici Agile, cum ar fi Scrum și Kanban?

 

Obiectivele de învățare ale acestui curs sunt cele stabilite de ICAgile (Rolul HR într-o organizație Agilă)

 • Cum poate HR să susțină transformarea Agile a organizației:  Vei evalua structura organizațională actuală și vei propune o nouă structură care să faciliteze agilitatea business-ului, maximizeze comunicarea și colaborarea între echipe.
 • Stabilirea de obiective și managementul performanței: Vei evalua abordările actuale de management al performanței și vei identifica moduri noi a de introduce aici practici Agile pentru a crește performanța și responsablitatea angajaților;
 • Salarii și beneficii în organizații Agile:  Vei analiza diferențele între sistemele tradiționale de beneficii și structuri Agile-friendly și vei înțelege cum pot fi acestea aplicate în echipa ta;
 • Fișele de post – vor mai fi necesare? Vei propune un plan de acțiune pentru modelarea rolurilor pe mentalitatea Agile , pentru a dezvolta noi abilități, utile în echipele multi-funcționale.
 • Motivarea angajaților în manieră Agile: Vei recomanda organizației tale diverse instrumente de motivare care pot fi aplicate în noul context de lucru și vei descrie cum se schimbă evaluările tradiționale;
 • Recrutarea și experiența candidaților: Vei construi o strategie de sourcing care poate fi folosită pentru a atrage profilul potrivit de angajat care să susțină creșterea organizației;
 • De ce mentalitatea Agile este responsabilitatea echipelor de HR;
 • Care sunt schimbările ce trebuie făcute în HR: Vei înțelege cum este impactat HR-ul de nevoia de agilitate în business, la nivel de roluri și abordări;
 • Instrumente practice, modele și exerciții pentru HR și manageri: Cum lucrează departamentul HR cu Kanban, Sprint-uri, Scrum și Retrospective.


Cui se adresează: 

Workshop-ul este destinat în primul rând liderilor de echipe, HR sau business, care urmăresc transformarea Agile, și care vor să se adapteze rapid la noua lume remote. 

Certificare: 

După parcurgerea cursului și realizarea studiului de caz, veți obține certificarea internațională de Practician în HR Business Agility - Agile HR (ICP-HR) de la ICAgile.

Durată:

Cursul de certificare este împărțit in 12 sesiuni online de 2 ore, după o agendă care va fi agreată cu participanții. Fiind un program open, sesiunile au loc în afara programului de lucru, începând cu ora 17.30, cu o frecvență săptămânală.

Livrare Online:

Vom folosi Zoom pentru prezentări și exerciții de echipă, Trello pentru a urmări agenda și exercițiile, Slack pentru comunicare între sesiuni (și alte tool-uri de ideație și colaborare, pe care le veți descoperi pe parcurs). Între sesiunile online vor exista și teme, astfel că va trebui să luați în calcul aproximativ 4 ore pe săptămână alocate acestora. Lucrarea practică pentru certificare va fi astfel finalizată între sesiuni, cu ajutorul acestor teme, astfel încât o veți finaliza până la ultima sesiune.


Condiții de înscriere:

 • Laptop
 • Webcam
 • Recomandăm căști și o conexiune bună la Internet (cel puțin 10mbps);
 • Asigurați-vă că aveți un spațiu liniștit, fără distrageri din partea membrilor familiei sau animalelor de companie, pe durata celor 2 ore/sesiune;

Nivel curs: Avansat

Număr participanți: minim 6 – maxim 12

Preț:

Investiție: 1090 EUR+ TVA

Ofertă early-bird: 990 EUR + TVA – valabilă până la 15.03.2022

Persoanele fizice care își susțin singure costul acestei certificări și membrii grupurilor HR Hub, HR for IT și Agile People Romania community au ofertă specială  – doar să ne scrieți la [email protected]

 

Data si locatie
Cere program personalizat: