fbpx Cristina Baghiu | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Cristina Baghiu


Cristina Baghiu

Cristina este facilitatorul Atelierul de Idei, cel mai inovativ boutique de facilitare din regiunea de Nord Est.  

Este facilitator de inovare certificat în metoda FORTH (www.forth-innovation.com), facilitator Management 3.0 (www.management30.com) și Agile People (www.agilepeople.com), și ajută organizațiile să gândească în 3D folosind Lego Serious Play. După mai mult de 20 ani în poziții de management în echipe din domeniul bancar și al energiei, crede cu tărie ca managementul este responsabilitatea întregii echipe, așa că este decisă să ajute echipele, indiferent de domeniu sau dimensiune, să își atingă potențialul, să fie implicate, să devină locurile de muncă ale viitorului.

Cristina este și Agile HR Coach și instructor acreditat pentru certificări ICAgile (www.icagile.com), așa că își dorește ca fiecare departament să adopte principiile agilității în business. Atelierul de Idei este implicat, la nivel regional, în crearea primului hub de inovare digitală, cu focus pe dezvoltarea capabilităților locale.

Cristina are experiență relevantă în construirea, dezvoltarea, optimizarea și restructurarea echipelor de performeri, în domenii diverse, și a avut multiple roluri în business, de la manager comercial, director operațional, director regional, și a experimentat din postura de business leader criza economică din 2008. 

Pasiunea ei este să sprijine indivizii, echipele, să îi motiveze pentru a crea un mediu de lucru mai bun, unde oamenii să fie motivați și inspirați. Iar proiectul ei personal, în calitate de Alum in Inovare în Sănătate al prestigioasei European Innovation & Technology Institute, este legat de sănătatea mentală și reducerea burnout-ului profesional, așa că, stați pe fază...