fbpx Presentation skills | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Presentation skills

Nivel
Intermediar
Avansat
Certificari
Descriere

Acest training își propune să echipeze participanții cu cele mai de impact tehnici pentru a pregăti și Susține o prezentare care să captiveze. Idea principală de la care pleacă acest program este că oricine poate susține o prezentare de mare impact chiar dacă este o persoană timidă sau introvertită. A prezenta cu succes este o abilitate care se poate dobândi și demonstra la acest curs, odată înțeleasă știința din spatele prezentărilor.

 

Ce oferă acest program de pregătire:

O imagine completă și un proces structurat: participanții înțeleg mai bine etapele pregătirii și învață un sistem de referință ușor de folosit și replicat pentru a construi și susține o prezentare de impact.

Tehnici pentru captarea atenției: participanții înțeleg mai bine ce înseamnă transmiterea unui mesaj clar, persuasiv și de impact și învață strategii pentru a gestiona și crește gradul de participare pe toată durata prezentării.

Dezvoltarea prezenței scenice: participanții își exersează și dezvoltă capacitatea de prezentare și limbajul corpului, iar la final dobândesc o prezență scenică mai bună.

Îmbunătățirea materialelor vizuale: participanții învață cum să utilizeze materialele vizuale pentru a prezenta mai bine și pentru a crește impactul mesajelor transmise.

Spațiu de practică și feedback relevant: participanții exersează o prezentare specifică pe care urmează să o susțină în viitor. În plus, primesc feedback și identifică punctele forte, dar și ariile pe care le mai au de dezvoltat.

Strategii pentru gestionarea emoțiilor: experiența acestui curs îi ajută pe participanți să dezvolte un grad mai mare de încredere atunci când vorbesc în fața unui grup. Aceștia învață să gestioneze mai bine stresul și emoțiile care apar atunci când susțin prezentări.

Cerere curs inhouse