fbpx Program Experiential pentru Traineri si Facilitatori - TTET | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Program Experiential pentru Traineri si Facilitatori - TTET

Nivel
Intermediar
Avansat
Descriere

Daca este deja trainer, consultant, psiholog, manager, profesionist in HR sau esti doar la inceput de cariera, vino sa exersezi programe complexe si instrumente de invatare experientiala create de facilitatori celebri. Vei invata cum poti sustine un curs asa cum l-ar sustine Lencioni sau alti traineri si consultanti pe care ii admiri. Vino pentru ca vei invata cum sa faci debreafing pentru a "produce" invatare. Vino deoarece vei deveni expert in invatare experientiala, in mixarea simularilor, jocurilor si evaluarilor in functie de grupul tau si de obiectivele de dezvoltare. 


Acest program unic in Romania te va ajuta indiferent daca esti la inceput de drum in profesia de facilitator sau trainer dar te va ajuta si daca esti trainer sau facilitator cu experienta. 


Acest program te ajuta sa te evaluezi si sa te dezvolti ca trainer si facilitator de programe experientiale. 


Acest program te ajuta sa cresti diversitatea programelor pe care le-ai livrat pana in prezent, sa cresti eficienta programelor pe care le livrezi, sa iti ajuti clientul sa vada activitatea ta de trainer ca pe o investitie ci nu ca pe o cheltuiala. 

La finalul acestui program unic in Romania, iti vei alege un kit de instrumente de training deja creat de specialisti internationali, utilizat si recunoscut wordlwide, pentru a te ajuta sa fii cu doi pasi inaintea propriei tale concurente. 
 

Fii la curent cu cele mai noi tendinte L&D internationale! 

Vino si perfectioneaza-ti creearea de noi programe de dezvoltare si invatare din stadiul de diagnoza si pana in stadiul de evaluare a performantei procesului de invatare, utilizand instrumente, tehnici de invatare validate si certificate, instrumente create de profesionisti internationali si utilizate cu success de corporatii si traineri internationali. Alatura-te comunitatii ResurseDeTraining.ro de profesionisti in learning & development si utilizatori de know how international si fii la curent cu cele mai noi instrumente de evaluare, invatare si dezvoltare din industria de coaching, training și dezvoltare personala - inscrie-te acum la newssleter. 
 

Fii trendsetter L&D! 

70% din piata de training din Romania formata din furnizori de programe de comunicare, vanzari, team-building, management. Dar organizatiile au nevoi din ce in ce mai complexe. Clientii si participantii la cursuri sunt tot mai educati in ce priveste asteptarile de la un program de dezvoltare, de la un trainer. Clientii si participantii au adesea acces la programe externe, au acces la metodologii noi, validate. De ce sa nu fii chiar tu cel care anunta noutatile, cel care propune noi tehnici si instrumente, cel care aduce argumente pentru plus-valoarea pe care programele tale o aduc organizatiei-client? Clientii tai pot afla de la tine tot ce este mai nou si mai eficient in materie de dezvoltarea performantei, abilitatilor si competentelor angajatilor lor. 
 

Invata de la consultanti si traineri acreditati internationali! 

Workshop-ul se bazeaza pe designuri create de traineri si consultanti internationali, pe tehnicile de invatare experientiala bazate pe cercetare stiintifica. Trainingul va permite participantilor sa inteleaga, sa invete si sa practice mixarea metodologiilor si instrumentelor internationale dar si adaptarea acestora la realitatile romanesti sau ale organizatiei proprii. Cursul va permite elaborarea si cresterea eficientei strategiilor, programelor sau actiunilor de dezvoltare a abilitatilor si competentelor participantilor iar beneficiile sa fie usor de masurat. 
 

Beneficiile programului:


Participantii la acest Training Experiential pentru Traineri si Facilitatori vor constientiza, vor experimenta si vor invata: 
" Utilizarea a 3 metode diferite de a identifica cu acuratete nevoile de training si dezvoltareUtilizarea corecta a designurilor gata create (training, workshop, jocuri de invatare, simulari, exercitii etc.) in functie de grupul tinta si de obiective. 
" Corelarea nevoilor de dezvoltare si a particularitatilor grupului tinta de obiective si metode de invatare 
" Gestionarea diferitelor grupuri / tipologii de participanti 
" Facilitarea bazate pe ghiduri ale facilitatorilor create de traineri si consultanti internationali celebri (vom exersa facilitatea de traininguri, diagnoze, business game, simulari etc) 
" Creare sau adaptarea de programe de dezvoltare 
 

Beneficii de business pe termen lung si anume: 


Vei primi un ToolKit Trainer care contine: 

  1. " O colectie de exercitii in contravaloare de maxim 100 Euro. Colectia de exercitii va fi aleasa de participant din oferta de colectii de exercitii digitale. 
  2. Acces la resurse gratuite ce pot fi utilizate ca inspiratie pentru programe L&D dezvoltate ulterior. 
  3.  Grila de discount la Resurse de Trining, in functie de volumul de produse pe care le achizitionezi pe parcursul unui an. Discountul va fi semnificativ fata de pretul de lista al tuturor instrumentelor din portofoliul ResurseDeTraining.ro - dar acest discount nu se va cumula cu ofertele ocazionale (discountul porneste de la 15% la prima achizitie si poate ajunge la 25% fata de pretul de lista). 
  4. Optional, vei primi - Logo "Trainer - Partener ResurseDeTraing.ro" pentru pagina web, carti de vizita si roll-up. Logo-ul va comunica in piata accesul tau la metode de invatare validate si conectate la cele mai noi tendinte de pe piata internationala a educatiei competentelor si abilitatilor. 
  5. Suport gratuit telefonic, pe e-mail și prin Skype referitor la aplicarea Resurselor de Training în activitatea ta curentă. 
  6. Posibilitatea sa participi la proiecte de training si facilitare alaturi de alti traineri parteneri ResurseDeTraining.ro & Dekon HR. 
  7. Posibilitatea de a participa si de a castiga premii la Gala L&D ResurseDeTraining - eveniment care se va desfasura in 2018 si care in care vom premia cele mai bune proiecte de Learning & Development dezvoltate cu Resurse De Training. 

 

Durata: 2 zile de lucru intens si exersare in ritm sustinut 
Participantii sunt rugati sa isi aduca laptop / tableta deoarece se va transfera si utiliza un volum mare de content ce va fi inclus, pe parcursul celor doua zile, in exercitii, prezentari, curricule, etc. 

Tarife  si oferte speciale: 
Pentru participarea la programul Training Experiential Trainer dedicat trainerilor, facilitatorilor, managerilor, psihologilor investitia este de 500 de Euro (TVA inclus) / persoana. 
Tariful include: 
- 2 zile de workshop intensiv 
- Kit pentru training - o colectie de exercitii, la alegere, in contravaloare de 100 euro, 
- 4 coffe brake 
- 2 pranzuri 
- materiale de training 
- diploma 
Oferte speciale: 
20% discount se ofera clientilor Resurse De Training (Dekon HR) care au achizitionat in trecut programe. In acest tarif este inclus si un Kit pentru training - o colectie de exercitii, la alegere, in contravaloare de 100 euro, 
5% discount pentru inscrieri de grupuri de doua persoane (adica 475 euro / persoana, TVA inclus) 
10 % discount pentru inscrieri de grupuri de 3 persoane (adica 450 euro / persoana, TVA inclus) 
Discounturile nu se cumuleaza. 

Cerere curs inhouse