fbpx Psychologies Meet Work: Psihologia motivării angajaților | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Psychologies Meet Work: Psihologia motivării angajaților

Categorie
Resurse Umane
Tip eveniment
Curs Open/Deschis
E-Learning / Curs Online
Nivel
Intermediar
Avansat
Specialist
Certificari
Data si locatie
Cere program personalizat:

Learning Network Psychologies vă invită pe 11 iunie 2021 la o nouă ediție Psychologies Meet Work: Psihologia motivării angajaților.

 

Cel mai adesea, oamenii nu știu cu adevărat ce îi motivează, iar uneori acționează împotriva motivatorilor lor principali. Mesajele din mediu, cunoașterea de sine insuficiența, câteodată experiențele traumatice le afectează contactul cu propria persoană și cu motivațiile autentice.

 

În cele 2 webateliere vom explora 2 dimensiuni ale psihologiei motivării angajaților alături de Alina Negrea (The Self Architect) și Cristina Baghiu (Atelierul de idei).

  • În testul Richmond măsurăm 9 piloni motivaționali pe care îi judecăm atât după valorile individuale rezultate, cât și în funcție de contextul rezultatelor ca întreg. Instrumentul a fost creat în 1985 de Dr. David Francis, PhD, Principal Research Fellow, Brighton Business School și a fost testat în industrii variate: IT&C, FMCG, telecom, construcții, real estate, hospitality, pharma, stomatologie, echipamente medicale, institutii bancare și non-financiare, educație profesională, academică și vocațională, Big4, oil&gas.

 

  • Reiss Motivation Profile, primul standard de măsurare cuprinzător al ancorelor individuale de motivare, este rezultatul unei cercetări de 30 ani a profesorului Steven Reiss. El a întrebat peste 100.000 persoane din diverse culturi și arii sociale despre motivatorii lor intrinseci. Teoria motivării a lui Reiss a fost aplicată în sesiuni de leadership, management de conflicte, pentru sportivi ca să îi ajute să atingă performanțe olimpice după ce au înțeles cum reacționează în condiții de stres, la evaluarea cauzelor motivaționale ale performanțelor școlare sau academice, sau pentru identificarea diferențelor de valori care stau la baza conflictelor cronice în relații personale sau profesionale.

 

Agenda Psychologies Meet Work

9:30 – 11:00

Pilonii Motivaționali, Cheia Succesului Personal și Profesional – Alina Negrea, TSA - TheSelfArchitect

11:15 – 12:45

Știința Motivării, Reiss Motivation Profile și Amprenta de motivare – Cristina Baghiu, Atelierul de idei

12: 45 - 13:30 

Secțiune Q&A

 

Psychologies Meet Work este o serie de evenimente experiențiale în spațiu virtual sau fizic care își propun să aducă în atenția organizațiilor și a departamentelor de resurse umane cele mai eficiente metode de lucru cu angajații, metode cu rădăcini în psihologie.

Data si locatie
Cere program personalizat: