fbpx PURE Brief Coaching, SolutionSurfers Romania | Learning Network Mergi la conţinutul principal

PURE Brief Coaching, SolutionSurfers Romania

Categorie
Coaching
Tip eveniment
Curs Open/Deschis
E-Learning / Curs Online
Nivel
Intermediar
Avansat
Certificari
Data si locatie
Cere program personalizat:

Program de formare în Solution Focused Coaching acreditat de ICF: 

Umătoarea ediția începe în martie 2021!

 

Ești…

coach, consultant sau manager care are responsabilități de coaching și îți dorești să devii și mai eficient, să găsesți modalități simple și inovatoare de a identifica și consolida resurse, defini obiective și de a spijini progresul colegilor și echipelor

 

Vei …

descoperi, experimenta, practica și deveni competent în folosirea instrumentelor esențiale din solution focused coaching; vei beneficia de coaching, vei primi feedback și vei fi spijinit pe întreg parcursul programului de formare.

 

Abordarea noastră este în foarte interactivă, aduce o senzație de ușurință și poate sta la baza unor transformări profunde.

 

4 module, pe parcursul a 6 luni: elemente de bază, instrumente și proceduri aprofundate; programul se desfășoară în sală sau online; teleconferințe în grupuri mici între module, pentru a practica și urmări progresul în procesul de învățare.
Program acreditat de International Coach Federation ca ACTP, predat în limba engleză
 

Acest training vă va dezvolta abilitățile de a descoperi și susține materializarea potențialului celor cu care lucrați, cu multă ușurință și cu impact de durată. 

 

Pentru mai multe detalii vă rugăm să vizitați www.solutionsurfers.ro sau să ne scrieți la [email protected]

 

SolutionSurfers Romania face parte dintr-o rețea internațională de consultați, coach și traineri care din 2017 și până în prezent a format peste 6.000 de coach pe patru continente. 

Data si locatie
Cere program personalizat: