fbpx Riding the Waves of your life | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Riding the Waves of your life

Tip eveniment
Atelier
Curs In House
Data si locatie
Cere program personalizat:

Va invitam sa va alaturati noua pentru o zi de auto- descoperire , explorare si surfing.

Am ales numele “Riding the Waves of your life" ca o metafora pentru viata deoarece valurile oceanului sunt mereu in miscare iar energia este disponibila in orice moment, pentru noi toti. Cu toate acestea, pentru a putea face surfing pe crestele valurilor ai nevoie de pregatire, de perspectiva si de pozitionare, iar acest lucru nu este intotdeauna usor atunci cand si incerci sa nu te scufunzi..

Acest atelier este pentru tine in cazul in care oricare dintre aceste intrebari sunt in prezent in mintea ta :

  • Care sunt punctele mele forte care ma pot duce mai aproape de viziunea sau obiectivele mele?
  • Cum gasesc curajul si increderea in mine insumi pentru a putea trece peste povocarile viitoare?
  • Cum stiu daca acum este momentul pentru rabdare si reflectie sau pentru actiune si pasi concreti?
  • Cum gasesc echilibrul intre viata si munca ?
  • Cum sa fac atunci când lucrurile nu merg atât de bine, astfel incat sa pot gasi rapid si usor punctele mele forte si metode care sa ma aduca “inapoi la viata”?
  • Care sunt urmatorii pasi in viata ?

Iti oferim trei perspective diferite pentru oricare dintre intrebarile tale, indiferent de cat de mari sau marunte sunt ele. Aceste perspective iti vor aduce o mai mare claritate, raspunsuri, iti vor reconstrui increderea in propriile resurse interioare si te vor ajuta sa te concentrezi asupr urmatorilor pasi.

Acest workshop va fi o combinatie de lucru in grup si ateliere de lucru mici si va fi sustinuta de trei facilitatori experimentati si calificati intr-un mediu primitor din inima Bucurestiului .

Workshop-ul va fi sustinut in limba engleza

Metode:

Vom lucra in principal cu 3 abordari care se completeaza minunat una pe cealalta.

  1. Systemic Constellation- pentru a ne ajuta sa vedem sistemul din care facem parte, relatiile interne dintre diferitele influente din viata noastra si modul in care sa ne armonizam si sa ne aliniem cu acestea.
  2. Compasionate Communication- cunoscuta si sub denumirea de Comunicare NonViolenta, aceasta ne ajuta sa putem privi in interiorul nostru intr-un mod care sa ne ajute sa obtinem o mai buna auto-intelegere si legaturi cu cei din jurul nostru.  
  3. Solution Focus- ne ajuta sa vedem clar directiile in care ne dorim sa mergem, care sunt fortele interioare si exterioare ce ne ajuta sa mergem inainte si care sunt urmatorii pasi pe care trebuie sa ii facem.

Locatie:

Sediul “Seeds For Happiness”, Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, sector 4, Bucuresti

Locurile sunt limitate iar pentru rezervarea locului este nevoie de inscriere.

Solicitam o donatie de 250 RON pentru workshop si toti banii primiti vor merge pentru a sprijini activitatea “Seeds For Happiness” si " Noi Orizonturi - Familia " ( o organizatie de caritate pe care o sustinem). Daca doriti sa donati mai mult, atunci acest lucru va fi primit cu recunostinta.

Data si locatie
Cere program personalizat: