Mergi la conţinutul principal

Seminar „Negociază O Soluţie Win-Win”, QuickLearn

Trainer
Categorie
Dezvoltare Personala
Tip eveniment
Atelier
Nivel
Incepator
Intermediar
Data si locatie
Cere program personalizat:

„Nu există relaţii fructuoase între învingători şi învinşi!”

„Câştigătorul ia totul“ este o zicală foarte bine cunoscută. Și poate fi foarte adevărată în cazul negocierilor ce au loc o singură dată, cum ar fi cumpărarea unei case. Este foarte puțin probabil să achiziționezi încă o casă de la același proprietar prea curând. Dar atunci când negociezi cu persoane cu care colaborezi frecvent, o soluţie Win-Win este de departe cea mai bună opțiune.

Bineînțeles, vei dori să porți negocierile astfel încât, la final, să pleci de la masa negocierii cu senzația că ai obținut ceea ce ți-ai propus. Dar nu cu riscul de a compromite relațiile care contează. Și, cu siguranță, nu cu perspectiva de a pierde în final mai mult decât ai câștigat.

În cadrul workshop-ului QuickLearn 'Negociază O Soluţie Win-Win'  vei învăța cum să obții cât mai mult dintr-o negociere, păstrând în același timp o bună relație cu partenerii de afaceri. Vei învăța :

  • cum să creezi profilul partenerilor de negociere
  • cum să creezi cadrul potrivit pentru o negociere favorabilă
  • cum să îți poziţionezi valoarea ofertei și să contești ofertele adverse
  • cum să îți gestionezi eficient propriile vulnerabilități în negociere
  • cum să combați strategiile şi tehnicile de negociere ale celorlalți

Negocierile implică încredere și rapiditate. Încrederea de a poziționa pe tine și valoarea ofertei tale și rapiditatea de a merge pe linia fină dintre fi prea rigid și prea flexibil. Orice greșeală are consecințe. De aceea, vei amortiza valoarea investiției în acest workshop chiar după prima negociere!

Data si locatie
Cere program personalizat: