fbpx Stiluri comportamentale DISC, Fundația CCU | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Stiluri comportamentale DISC, Fundația CCU

Categorie
Comunicare
Dezvoltare Personala
Tip eveniment
Webinar
E-Learning / Curs Online
Nivel
Incepator
Intermediar
Certificari
Data si locatie
Cere program personalizat:

Neînțelegerile cu angajații, partenerii, colegii sau familia nu te lasă să dormi?

Descoperă ACUM metoda simplă care te ajută să comunici eficient și să ai relații sănătoase și puternice.

 

Îți amintești ce ai simțit când ai fost într-o conversație conflictuală cu cineva? Te-ai enervat? Ai simțit că îți pierzi controlul? Ți-ai pierdut răbdarea sau încrederea?

Ai simțit că celălalt își pierde încrederea în tine? Sau poate te-ai închis în tine și nu ai mai vrut să continui conversația?

Înscrie-te la webinarul GRATUIT -  "Stiluri comportamentale DISC" , susținut de către Eliade Rotariu - trainer, coach și consultant de management , împreună cu care vei găsi răspunsuri la întrebările care te preocupă , dar mai ales vei învăța să te cunoști pe TINE.

Te așteptăm pe data de 28 iulie 2020, de la ora 18:00 - să descoperi câteva tehnici simple, cu impact în relațiile cu ceilalți, care te pot ajuta să scapi de blocajul de comunicare.

Locurile sunt limitate (maxim 100 de utilizatori), iar conectarea în ziua seminarului se face până în ora 18:05.

Pentru a putea participa la webinar, te rugăm să îti downloadezi (descarci) aplicația ZOOM (Zoom client for meetings), de pe acest link: https://zoom.us/download

Id-ul de logare și parola, vor fi trimise prin e-mail în ultima zi de înscriere, respectiv luni, 27.07.2020, ora 15:00.

 

"La fel ca tine, am trecut prin situații în care m-am simțit neînțeles, chiar respins sau exclus.  Dintotdeauna m-a preocupat să îmi dau seama ce pot face pentru a avea relații sănătoase la muncă, dar și în viața personală. Mi-am dorit să mă pot face înțeles de către cei din jur și să pot gestiona animozitățile care, orice s-ar spune, aduc disconfort, stres și ne afectează negativ starea de bine". Eliade Rotariu

Iată care cred că este problema fundamentală: (e posibil să) NU TE CUNOȘTI ȘI NU TE ÎNȚELEGI!

Și asta te împiedică deseori să obții ceea ce îți dorești: rezultate excelente, armonie și o viață mai bună. Nu este un secret că oamenii preferă să interacționeze cu cei care li se aseamănă.

Imaginează-ți că noi toți am fi la fel. Ne comportăm la fel, acționăm și luăm decizii la fel. Oare aceasta este cu adevărat armonie? Cum ar fi să existe 7,5 miliarde de oameni exact ca tine?

Care să fie de acord întru totul cu tine, să facă exact ce ai face tu, să reacționeze la fel ca tine. Acest scenariu pare ridicol ... dar oare nu la asta ne așteptăm din partea celorlalți?

 

Suntem UNICI. Suntem DIFERIȚI.

Iar vestea bună este că suntem diferiți în mod predictibil.

Atunci când îți cunoști și înțelegi comportamentele, vei conștientiza în ce mod ești diferit față de cei din jur și ei față de tine. Și atunci vei folosi diferențele dintre voi pentru a obține rezultatele pe care ți le dorești (personale sau profesionale), fără frustrări și fără stres. “Eu mă cunosc și fac ce trebuie. Nu sunt eu de vină.” Poate spui că tu ești ok, nu are legătură cu tine faptul că ajungeți la ceartă sau tensiuni mocnite?

Ai siguranța că celălalt trebuie să se schimbe. Știi exact ce ar trebui sa facă, cum să se comporte pentru a avea o relație bună sau pentru a lucra eficient cu tine.

Cum ieșim din acest blocaj, în care fiecare așteaptă ca celălalt să se schimbe?

 

Cum ar fi dacă ți-aș spune că tot ce ai de făcut este să aplici câteva tehnici simple?

Este vorba despre tehnici validate științific în ultimii 30 ani, folosite până acum de sute de mii de oameni (antreprenori, lideri, oameni de vânzări, angajați, cupluri, părinți).

Sunt tehnici care vin la pachet cu explicații concrete, cu exemple practice, ca un manual de instrucțiuni pe care ar fi trebuit să îl primim la naștere.

Agenda Webinar:

  • Ora 18:00  - 18:05 - Primirea Invitaților;
  • Ora 18:05 - 20:00 - Susținerea prezentării;

 

Despre TRAINER:

"Sunt Eliade Rotariu, fondatorul programului DISC. Sunt trainer, coach, consultant de management de peste 20 de ani. Am lucrat cu oameni din peste 250 de organizații (EON, Beiersdorf, UAC, Orange și alții) ca să-i sprijin să își îndeplinească obiectivele la nivel profesional, dar și personal. În activitatea mea folosesc tehnici de consultanță, training și coaching care accelerează învățarea, favorizează acțiunile eficiente și generează rezultate extraordinare.

Multum in Parvo este motto-ul care mă inspiră și care se regăsește în toată activitatea mea, fiind un adept al soluţiilor simple şi practice, care duc la rezultate imediate". Eliade Rotariu

 

Data si locatie
Cere program personalizat: