fbpx Team building Orchestra Simfonica Bucuresti | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Team building Orchestra Simfonica Bucuresti

Categorie
Nivel
Intermediar
Certificari
Descriere

Un teambuilding experienta cu Orchestra Simfonica Bucuresti
 
Orchestra este cel mai bun exemplu de lucru in echipa, de depasire a limitelor si de atingere a excelentei.
 
Programul de o jumatate de zi va transforma participantii in muzicieni care fac parte dintr-o orchestra reala si recunoscuta la nivel global: Orchestra Simfonica Bucuresti.
 
Supranumiti regii flash mobului, Orchestra Simfonica Bucuresti a performat chiar si in avioane si este singura orchestra din lume care a cantat in Parlamentul European. Ambasador cultural al Romaniei, Orchestra Simfonica Bucuresti a avut turnee pe 3 continente, fiind aclamata de sute de mii de oameni.
 
Team buildingul incepe cu un flash mob ?, urmand un speech interactiv si plin de energie oferit de unul dintre fondatorii orchestrei – Catalin Opritoiu. Astfel, participantii afla despre prima orchestra privata din Romania, despre cum functioneaza o orchestra, despre instrumente… iar discutia poate sa mearga in nenumarate directii. Apoi, in doar cateva ore participantii vor invata sa cante un aranjament special compus intr-un mod distractiv si accesibil. Totul culmineaza cu un recital filmat, participantii simtind emotia si tracul unei premiere reale impreuna cu experienta de a face parte din Orchestra Simfonica Bucuresti.

Cerere curs inhouse