fbpx Workshop „The Project from Hell” cu Peter Taylor - Exec-Edu | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Workshop „The Project from Hell” cu Peter Taylor - Exec-Edu

Trainer
Categorie
Project Management
Tip eveniment
Atelier
Curs In House
Curs In House
Data si locatie
Cere program personalizat:

Un workshop experiențial de o zi cu Peter Taylor “The Lazy Project Manager”

Un workshop bazat pe best-sellerul ‘The Lazy Project Manager and The Project from Hell’. O experiență completă, de la eșec la succes, într-un singur workshop.

Beneficii

Participanții vor fi expuși la scenarii din proiecte reale – astfel beneficiile workshop-ului vor fi maxime: ce poate merge prost, posibile erori, pierderea controlului, etc. Ei trebuie să identifice toate aceste situații și să ia decizii astfel încât aceste evenimente să fie gestionate cu succes în viitor.

Timpul pe care participanții îl au la dispoziție este atent monitorizat – pentru a genera presiunea și constrângerile aferente unui proiect real și lucrului în echipă. Rapid, această experiență depășește granițele unui studiu de caz, căpătând anvergura unui proiect real care trebuie “salvat”, conform unui deadline care se apropie rapid și nu poate fi depășit.

Bine ai venit în lumea proiectelor!

 

THE PROJECT FROM HELL

Pornim masina timpului ca să salvăm cel mai dezastruos proiect din istorie...

De ce să înveți despre factorii de succes și de eșec dintr-un proiect într-o manieră ternă, tradițională când, în schimb, ai putea participa la această simulare interactivă și amuzantă?

Concurează cu colegii din cadrul workshop-ului pentru a aduce acest proiect de la un eșec total pe culmile succesului – din iad in rai.

Participanții vor lucra în echipe, cu rolul de a analiza cazul unui proiect eșuat și apoi să se întoarcă cu informații despre ce anume a mers prost, de ce și cu recomandările lor de îmbunătățire, pentru a asigura succesul în viitor.

Pentru că toate evenimentele apărute se bazează pe situații reale, pe care le putem întâlni în proiecte reale, acest workshop are relevanță în orice sector de activitate și este foarte potrivit pentru echipe cu competențe diverse. Pentru a cita un participant: ‘Sunt sigur că acest proiect se bazează pe cazul nostrum real, Proiectul X, pe care l-am ratat anul trecut’.

Obiectivul este crearea unui mediu provocator, dar plăcut, cu lecții de învățat care rămân în memorie datorită componentei practice, experiențiale a workshop-ului

De aceea, audiența acestui workshop este formată din orice persoană conectată cu o activitate care ia forma unui proiect.

Data si locatie
Cere program personalizat: