Mergi la conţinutul principal
Companie:
Companie
Tip resursa: Kit de training
Categorie:
Learning & Development
Competente:
Ablitati de facilitare
Learning & development


Training-urile și workshop-urile online permit formatorilor să consolideze relația cu comunitatea lor și să stabilească o legătură strânsă cu participanții, indiferent de distanță. Training-urile de acest gen sunt deosebit de populare în aceste zile și în acest sens formatorii și facilitatorii au nevoie de o bază adecvata de instrumente analogice pentru activitățile lor digitale online pe care să le poată avea mereu la îndemână.


Prin urmare, am creat acest kit care include instrumente profesionale de înaltă calitate marca Neuland si care va eficientiza training-urile și workshop-urile, chiar și în format on-line.


Conținutul kit-ului:

  1. 1 x FlipChart de Birou Neuland Top Chart – un Flipchart de birou realizat din carton microondulat de înaltă calitate, cu cadru ușor rabatabil și pliabil. Acest Flipchart se va incadra ușor în formatul camerei digitale, astfel puteti scrie pe flipchart în cadrul sesiunilor de training on-line afișindu-le participantilor o viziune de asamblu a celor prezentate si discutate. Flipchart-ul include 2 topuri de hârtie cu liniatură punctata cu 20 de file/top. Dimensiune: W 46 x H 73 cm
  2. 1 x MARKER NEULAND BIGONE® VÂRF TEȘIT, 6-12 MM: TURQUOISE (301). Neuland BigOne® - markerele preferate al facilitatorilor vizuali din intreaga lume pentru sesiuni de Visual Training. Mâner ergonomic, reincarcabil cu cerneala pe baza de apa. Varful tesit de dimensiuni mari creaza o linie de scris de 6-12 mm, pentru a va ajuta sa scriți acele titluri care să capteze atentia participantilor.
  3. 1 x MARKER NEULAND TWINONE® 601 Portocală roșie. Un marker cu 2 varfuri diferite: varf tesit si varf pensula, ideal pentru realizarea unor planse vizuale atractive și de impact.
  4. 1 x MARKER NEULAND NO.ONE® VARF TESIT 2-6 MM: OCEAN (305). Mâner ergonomic, reîncărcabil cu cerneală pe bază de apă.
  5. 1 x MARKER NEULAND NO.ONE®, VARF TESIT 2-6 MM, OLIVE (402). Mâner ergonomic, reîncărcabil cu cerneală pe bază de apă.
  6. 1 x MARKER NEULAND TWINONE® - GRI 101. Un marker cu 2 varfuri diferite: varf tesit si varf pensula, ideal pentru realizarea unor planse vizuale atractive și de impact.
  7. 1 x NEULAND NO.ONE® OUTLINER, VÂRF ROTUND, 2-3 MM. Un marker unic cu cerneala permanenta pe baza de apa - care nu se mixeaza cu alte culori si nu trece prin hartia de scris!
  8. 1 x NOTES AUTOADEZIV, STICK-IT, 300 FILE, 9,5 X 20,5 CM, CULORI ASORTATE. Notitele sunt frecvent utilizate pentru a răspunde la întrebări, pentru a vizualiza discuțiile sau a prezenta idei și gânduri. Notițele autoadezive se pot lipi pe hârtie, pereți, ferestre și tablă albă. Ele pot fi, de asemenea, repoziționate în mod continuu pentru grupare sau alte activități de grup. Adezivul nu lasă urme pe suprafețe.
  9. 1 x CUTIE NOTIȚE NOVARIO® CARDBOX. O cutie unică atât pentru depozitarea notițelor adezive, cât și a markerilor, astfel veți mentine suprafața de lucru de acasă mereu ordonată si organizată.

 

Cost kit TVA inclus: 390 Ron

Facilitation Week - Wwieland

 Cere oferta

Cerere
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. TEMBO PUBLISHING NETWORK isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina „Termeni de utilizare” din subsolul paginilor portalului.

Link catre Termeni de utilizare