fbpx Trend Consult: eJourneys & Coffee Learning Management System | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Companie:
Companie
Tip resursa: Platforma
Categorie:
Learning & Development
Competente:
Learning & development
Management
Resurse umane


Acum ai acces la portofoliu de 106 module de eLearning pe care îl promovăm sub brandul eJourneys și la platforma Coffee Learning Management System.

 

În această perioadă dinamică și încă plină de provocări, clienții noștri sunt interesați de dezvoltarea unor programe de învățare hybrid care să conțină cât mai multe metodologii de învățare și care să fie cât mai ușor de implementat la nivel de întreaga organizație într-o perioadă scurtă de timp.

 

În ceea ce privește accesul la module de tip eLearning, cele mai des exprimate nevoi sunt:

  • Să aibă un portofoliu divers de module dar și relevant pentru business și să nu trebuiască să gestioneze drepturi de access în baza unor licențe cu restricții pe tipul și categoria de conținut.
  • Să poată include modulele în programe de dezvoltare pentru toată organizația în cazul în care se va dori acest lucru fără să fie sub presiunea unor eventuale audituri externe de acces la conținut sau a unor reconfigurări repetate de prețuri.
  • Modulele să fie fresh, interactive, cu diverse tipuri de conținut și să fie în limba română.
  • Conținutul să fie relevant pentru zilele noastre și pentru mediul de business din România.
  • Să fie puse la dispoziție în format SCORM și să poată fi integrate în platformele interne de tip LMS.

 

Proiectul eJourneys dezvoltat pe baza parteneriatului Trend Consult - Ascendia (2020) și oferta pe care o promovăm până la finalul lunii iunie răspunde în totalitate nevoilor prezentate mai sus.

 Cere oferta

Cerere
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. TEMBO PUBLISHING NETWORK isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina „Termeni de utilizare” din subsolul paginilor portalului.

Link catre Termeni de utilizare