fbpx Mircea Enescu | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Mircea Enescu
Mircea Enescu este trainer senior de vanzari, cu peste 400 de zile de cursuri de vanzari livrate pana in prezent. Deviza sa este “descoperi cum sa vinzi mai mult, mai repede mai usor sau primesti banii inapoi”!
 
Dupa ce a fost unul dintre primii 10 reprezentanti de vanzari (dintr-un total de aprox. 400 de agenti) ai ABN AMRO Bank in 2005 – 2006, in intervalul 2007 – 2010 Mircea a fost trainer intern de vanzari in cadrul aceleiasi banci. In aceasta calitate, a reusit sa creasca cu 57% volumul vanzarilor noilor angajati ai bancii!
 
De la sfarsitul anului 2010 Mircea este trainer freelancer si a reusit sa aduca in portofoliul sau de clienti nume precum Wizrom Romania, pe langa alte cateva mici companii B2B din Bucuresti, Timisoara, Brasov, Targu Mures si Piatra Neamt din domeniile: instalatii de incalzire, echipamente de sudura, masini agricole, uleiuri industriale, traductoare, produse chimice industriale, centrale telefonice, mobilier, papetarie, instalatii de epurare, software, servicii juridice, cupoane cu reduceri de pret, servicii de publicitate, servicii de proiectare si arhitectura etc.
 
Ceea ce apreciaza cursantii si managerii cursantilor la trainingurile lui Mircea sunt:
- realismul si utilitatea practica imediata a informatiilor livrate in cadrul cursurilor;
- stilul puternic interactiv de sustinere a trainingurilor (aproape intreaga informatie este „smulsa” de la cursanti gratie intrebarilor trainerului), plictiseala fiind astfel garantat exclusa;
- atmosfera destinsa si relaxanta;
- abilitatea de face fata cu eleganta si profesionalism chiar si celor mai dificili cursanti fara a afecta atingerea obiectivelor procesului de instruire.
 
Mircea publica saptamanal pe blogul sau profesional www.curs-vanzari-intensiv.ro articole cu sfaturi practice utile oamenilor de vanzari. Pe langa aceste articole, vizitatorii blogului primesc gratuit varianta electronica a cartii lui Mircea „Cum sa gasesti noi clienti – 12 metode de succes verificate in Romania, ilustrate cu exemple detaliate“.
 
Mircea este un optimist greu de vindecat, plin de energie si de entuziasm, aflat permanent in cautare de noi cunostinte si noi provocari, pasionat cu adevarat de profesia sa.