fbpx Larisa Petrini | Learning Network Mergi la conţinutul principal


Larisa Petrini

Larisa Petrini este Corporate Wellbeing Strategist, Health Coach certificat de Institute for Integrative Nutrition din New York şi ambasador Jamie Oliver pentru Food Revolution Day. A condus timp de 12 ani operaţiunile de Public Relations şi Corporate Social Responsibility ale grupului Centrade Saatchi & Saatchi din România, având o experienţă de peste 14 ani în domeniul comunicării.

De-a lungul carierei şi-a dezvoltat expertiza în Personal Branding, Managementul Reputaţiei şi Comunicare de Criză, agenţia pe care o condus-o înregistrand succese importante la cele mai prestigioase competiţii internaţionale precum Cannes Lions sau Sabre Awards. Larisa este activ implicată în proiecte sociale si educaţionale în calitate de profesor, consultant sau membru în board-ul executiv al unor importante organizații printre care Universitatea Alternativă sau The European Nature Trust.

Larisa este trainer acreditat de peste 8 ani. Cursul de Nutriție & Wellbeing pune laolaltă pasiunea pentru sănătate holistică și nutriție integrativă cu instrumente de coaching și cunoștințe adunate în ultimii ani de documentare și studiu.

Încă nu există conținut.