fbpx Personal branding | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Personal branding

Trainer
Categorie
Dezvoltare Personala
Tip eveniment
Curs Open/Deschis
Curs In House
Data si locatie
Cere program personalizat:

Atunci cand descoperi ce ai valoros de oferit si comunici acest lucru angajatorilor sau clientilor devii un must-have si iti asiguri nu doar un loc de munca, ci o cariera de succes, orice semnifica aceasta pentru tine: o pozitie de prestigiu, recunoastere publica, venituri bune, clienti numerosi, sentimentul contributiei pozitive in viata celorlalti etc.

Obiectivul cursului

Cum sa atingi succesul deplin in cariera folosindu-ti puterea Brandului Personal?

Aceasta este intrebarea la care raspunde acest curs. Cele 4 module care compun cursul  te vor ajuta sa descoperi acel brand personal castigator si cum sa il comunici eficient.

Metoda Shero folosita in cadrul acestui curs, nu iși propune sa construiasca brand-uri, ci sa le dezvaluie, ingredientele principale fiind autenticitatea și adevarata valoare personala. 

Cui se adreseaza

Cursul de Personal Branding se adreseaza profesionistilor care isi doresc sa avanseze mai rapid in cariera sau sa isi creasca afacerea mai repede fructificandu-si resursele unice.

Credem ca exista anumite categorii profesionale pentru care un brand personal puternic este vital pentru succes: consultanti, arhitecti, medici, avocati, terapeuti, designeri sau brokeri, antreprenori al caror nume este strans legat de afacerea lor, persoane din mediul politic, artisti si profesionisti din media si entertainment, middle managerii din corporatii care se pregatesc sa faca trecerea la pozitii de top management, C level Managers care isi doresc sa isi fructifice brand-ul personal pentru a creste vizibilitatea si rezultatele companiei.

Beneficii:

Valoare adaugata: oamenii platesc cu pana la 70-100% mai mult pentru un brand. Brandul personal iti da posiblitatea sa te diferentiezi astfel incat tu sa fii prima alegere;

Putere de negociere si contracte mai profitabile: o perla in vitrina la Tiffany are un pret mai ridicat decat o perla la piata de perle din Beijing;

Influenta: aduci cu tine prestigiul si influentezi proiectele la care participi/cauzele pe care le sustii;

Independenta si controlul carierei: iti alegi mai usor clientii/angajatorii;

Continuitate pe timp de criza: brand-urile importante sunt cele care rezista in vremuri de criza;

Nivel ridicat de constienta de sine: lucrul intens cu obiectivele, valorile si pasiunile tale iti va imbunatati viziunea asupra vietii si iti va aduce claritate asupra domeniilor in care poti face diferenta, facand lucrurile de care esti pasionat;

Pret: 395 EUR + TVA

Perioada de desfasurare: 25 noiembrie,03 decembrie, 09 decembrie, 16 decembrie 2015 intre orele 17.00 - 21.00.

Data si locatie
Cere program personalizat: