fbpx Jordan Belfort, lupul de pe Wall Street, transmite salutari romanilor! | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Jordan Belfort, lupul de pe Wall Street, transmite salutari romanilor!

Dupa ce metoda sa de a face bani si a avea succes a facut inconjurul lumii si a fost testata si perfectionata timp de ani de zile, Jordan Belfort vine in premiera si in Romania pe data de 18 noiembrie pentru a o impartasi tuturor romanilor! Cu aceasta ocazie el a realizat un mesaj video adresat tuturor romanilor, mesaj pe care il gasesti si tu in acest articol!

Povestea controversata a vietii deopotriva profesionala si personala a lui Jordan a fost transformata intr-un film de Oscar regizat de Martin Scorsese si interpretat magistral de Leonardo di Caprio in rolul principal.

Jordan Belfort este omul care a ridicat de unul singur o companie de brokeraj cu o mie de angajați și profituri astronomice si care și-a instruit personal oamenii de vânzări! În ultimii ani, el a găsit o cale de a-și utiliza, în mod etic, toate calitățile care l-au îmbogățit rapid în anii ‘90, când câștiga un milion de dolari pe săptămână. Mai mult, a realizat că toate tehnicile de persuasiune și vânzări deprinse în perioada aceea pot să îi aducă câștiguri mult mai mari dacă sunt folosite corect și legal. Tehnicile sale au fost testate pe piața deosebit de competitivă de pe Wall Street, rafinate și sistematizate în propria sa metodă de vânzări: „Straight Line Persuasion”. Fostul broker este acum speaker și trainer și își utilizează abilitățile și cunoștințele de vânzare și persuasiune pentru a îi învăța pe alții cum pot fi mai persuasivi, cum pot vinde mai mult, cum pot obține mai mult de la viață și cum pot face toate aceste lucruri în mod etic pentru a nu suferi consecințele pe care le-a avut el de suferit pentru acțiunile sale nesăbuite.

Românii vor avea ocazia să deprindă tehnicile care l-au îmbogățit pe Jordan Belfort și l-au transformat în „Lupul de pe Wall Street”. Vor învăța trucuri esențiale pentru creșterea puterii de convingere, vor afla și cum pot utiliza aceste tehnici deosebit de puternice în mod legitim pentru a se feri de necazurile pe care o abordare necorespunzătoare o poate aduce.

Urmareste mesajul video pe care Jordan il transmite romanilor si, daca nu ai facut-o inca, inscrie-te acum la conferinta sustinuta de acesta din 18 noiembrie:

[[{"fid":"3059","view_mode":"default","type":"media","attributes":{"alt":"Jordan Belfort vorbeste despre venirea sa in Romania","class":"large media-element file-default"}}]]

Rezervă-ți acum locul și fii prezent la evenimentul de business al anului 2014! Iti va schimba modul in care gandesti, vinzi, negociezi si castigi bani!

CITESTE SI Ce este sistemul Straight Line Persuasion al lui Jordan Belfort?

Categorie

In prezent, sunt Online Content Manager al portalului LearningNetwork.ro. Trecutul nu... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.