fbpx Curs: Assessment & Learning & Development | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Curs: Assessment & Learning & Development

Nivel
Intermediar
Avansat
Descriere

Procesele de diagnoza (assessment), de invatare (learning) si dezvoltare (development) sunt strans legate.

O companie va irosi bugetele de evaluare daca proiectele nu sunt urmate de actiuni de dezvoltare. Se vor irosi bugetele de dezvoltare daca actiunile de invatare nu sunt urmate de masuri de implementare. Se vor irosi bugetele de talent management daca nu facem diferenta intre planurile de dezvoltare pentru performeri si planurile de dezvoltare pentru angajati talentati.

Ca profesionist in HR ai rolul de a derula sau de a superviza derularea proiectelor de diagnoza, invatare, managementul performantei si dezvoltare. Mai mult insa, este necesar sa corelezi proiectele de evaluare, invatare, dezvoltare cu ritmul organizatiei si cu   strategia organizatiei. Iar in mod ideal, fiecare actiune de tip diagnoza, invatare, dezvoltare ar trebui sa fie insotita de un calcul de Return of Investment (ROI).

Obiectivele cursului:

Acest curs isi propune sa ajute participantii:

  • Sa creeze o strategie de diagnoza si de dezvoltare a competentelor angajatilor, in linie cu strategia de business
  • Sa identifice competentele relevante organizatei sau rolului angajatilor
  • Sa cunoasca diferite metode de diagnoza a nevoilor de dezvoltare (de la constructie, validitate, utilitate, costuri etc)
  • Sa utilizeze informatiile din rapoartele individuale si sintetice de evaluare in vederea planurilor de dezvoltare individuale si organizationale
  • Sa identifice si sa creeze planuri de dezvoltare diferentiate pentru fiecare categorie de angajati dintre: angajatii performanti, angajatii cu potential, angajati cu declin de performanta.
  • Sa cunoasca si sa utilizeze la momentul oportun tipurile de actiuni de invatare (training, simulari, coaching, mentoring, e-learning, training on-the-job s.a)
  • Sa creeze un plan de actiuni si masuri care sa faciliteze integrarea noilor cunostinte si abilitati in activitatea de zi-de-zi a angajatilor

Grup tinta: Acest training & workshop & simulare se adreseaza managerilor si profesionistilor in HR dar si managerilor ce au rol in dezvoltarea angajatilor.

Metoda: Invatare experientiala, prezentare de evidente si statistici din psihologia organizational, exersarea practica pe exemple din organizatia dvs., exercitii, simulari.

Cost & politica de discount: 750 Euro + TVA include și un set de exerciții la alegere

  • pentru grupuri se oferă reduceri
Cerere curs inhouse