Mergi la conţinutul principal

Curs Recunoasterea meritelor cu Mihaela Matei

Trainer
Categorie
Resurse Umane
Tip eveniment
Curs Open/Deschis
Curs In House
Data si locatie
Cere program personalizat:

Subiectele abordate vor avea in vedere:

- Alinierea programelor de recunoastere cu strategia organizatiei- Crearea unei strategii in zona recunoasterii meritelor - Tipuri de programe - Cum „descoperim” ce program de recunoastere ni se potriveste?- Care sunt elementele care asigura succesul unui astfel de program?- Ce putem face NOI diferit?Cui se adreseazaAcest program de o zi se adreseaza celor interesati sa dezvolte aria de recunoastere a meritelor in organizatia din care fac parte sau care doresc sa obtina mai multe detalii cu privire la acest tip de proces.

Ce castig daca urmez acest curs:

Este un program util si interesant, a carui parcurgere va sustine participantii in dezvoltarea si implementarea unui proces intern potrivit zonei de business pe care o sustin. Concret, ceea ce se va realiza ulterior la nivel organizational se va baza atat pe cunostintele insusite in acest curs, cat si pe creativitatea individuala, buna cunoastere a organizatiei si sustinerea top managementului in lansarea si derularea cu succes a programului.

Ce contine:

- Cum pregatim programul de recunoastere a meritelor?- Creionarea strategiei din zona de recunoastere- Tipuri de programe de recunoastere a meritelorPerioada de desfasurare: 22 noiembrie 2013, intre orele 09.00-17.00

Taxa de participare:

145 EUR + TVA

Data si locatie
Cere program personalizat: